Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czekacie na znak od niego, a jak już jest, to jesteście złe i mówicie NIE

Polecane posty

Gość gość

pytanie dotyczy starego wątku, z którego wklejam tu cytat: "Czuje jednoczesnie zlosc do niego, ze tak olal wtedy i tesknote za nim. I chociaz kiedys zupelnie go skreslilam, to teraz wiem, ze dalabym te szanse o ktora prosi, jesli wystarczajaco mocno by sie postaral. A taki juz mialam spokoj. Teraz znowu obserwuje telefon, czekam na sygnal, a jak juz cos od niego mam to sie znowu wsciekam, jak on tak moze pogrywac..." Czy jest więcej takich dziewczyn, które tęsknią i czekają na kontakt od faceta, a gdy ten się odzywa, olewają go celowo i strzelają focha, udają , że mają go w dooopie ? Czy możeci mi wyjaśnić, jak to możliwe ? Czy możecie podać więcej przykładów i powodów takiego zachowania ? x cytat pochodzi z tego wątku http://f.kafeteria.pl/temat/f4/po-rozstaniu-na-pewno-sie-odezwie-p_4585290 "podobnie doswiadczona 2010.09.04 [23:08] ja mam identyczne doswiadczenia jak autorka. On byl bardzo bezwzgledny i nieugiety mowiac "to koniec". Przecierpialam swoje, pozbieralam sie do kupy, zaczelam na nowo cieszyc sie zyciem. Az tu nagle, ni stad ni zowad, on nagle powraca, skruszony, blagajacy o druga szanse...Bylam wsciekla kiedy sie odezwal, ze smial wogole, po tym co przez niego przeszlam teraz nagle sobie wlezc w moje zycie zaklocajac moj spokoj. Niestety, jego usilne proby przywrocily mnie do stanu tuz po rozstaniu. Czuje jednoczesnie zlosc do niego, ze tak olal wtedy i tesknote za nim. I chociaz kiedys zupelnie go skreslilam, to teraz wiem, ze dalabym te szanse o ktora prosi, jesli wystarczajaco mocno by sie postaral. A taki juz mialam spokoj. Teraz znowu obserwuje telefon, czekam na sygnal, a jak juz cos od niego mam to sie znowu wsciekam, jak on tak moze pogrywac..."

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować