Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrociłem do polski miesiac temu i nie żałuje

Polecane posty

Gość gość
Aha i nikt tego nikomu zazdroscic nie bedzie bo niby czego? Jezeli to prawda to mozna tylko wspolczuc choroby psychicznej i marnowania zycia ale to twoje zycie i na szczescie o innych mozesz sobie tylko popisac na forum buahahaha

Gość gość
Poza tym :D niby od razu po powrocie po tygodniu prace znalazl za ponad 2000zl i UWAGA od razu dali mu podwyzke 1000zl. :D Pier/dolony kretyn mysli ze ktos w takie bajki uwierzy. Team leader na smiecarce w Pl zarabiajacy minimalna bo kto da takiemu zlotowke wiecej. :D

Gość gość
Tak dobę wmawiaj Pyerdolona niemoto. U was w PGRze nie nizna dostać pracy, poniewaz juz tam nikt gnoju nie wyrzuca od krów.l, zatem gnij w UKa nieudaczniku życiowy.

Gość gość
gość dziś Kazdy normalny kto byl za granica wie ze nie ma opcji zeby po 5ciu latach wrocic sobie normalnie z emigracji i normalnie w PL zyc. A ten niby zarabial ponad 2000f. smiech.gif to jest niemozliwe zeby po pierwsze chciec wrocic zarabiajac tyle a po drugie psychicznie jest to niemozliwe a ten jeszcze zachwala, przyglup troll je/bany!!! Ffffffffffff Ty sie z dopa na rozumy pozamieniałas. Mieszkam w PL szmato i nie miałem żadnego problemu sie przestawić. Jestes tępa dxifka skoro uważasz, ze zarobki 2 tys funtow to majątek. Co sobie za to kupisz? Iphona?. Jestescie nikim, rozumiesz, nikim, odpadem polskiego społeczeństwa, zwykle zmywaki i nieudolne pokraki. Zgnijecie w UKa jako społeczny margines tzw refugees. Nikt was tam nie lubi, nienawidzą was tam, a wy jak skurfiale smiecie, bez honoru sie tam pchacie na sile, jeszcze swoj kraj oczerniacie. Gnijcie w UKa dopomyje.

Gość gość
Nie wiem czy ten temat to prowo czy nie, w każdym razie ja również mieszkam w Polsce z wyboru (w Warszawie), studia skonczyłam we Francji i od razu po studiach wróciłam, nie miałam zamiaru zostać w fr ani minuty dłużej. Pracę w Warszawie znalazłam w ciągu miesiąca. Dobrze mi się tu żyje, zarabiam powyżej średniej krajowej. Myślę, ze we Francji nie mogłabym sobie pozwolić na wiele rzeczy, które kupuję w PL bo życie na zachodzie jest wciąż dużo droższe niż w Polsce :) ale tego nie rozumieją osoby, które nigdy nigdzie nie były i które narzekają na Polske sprzed komputera myśląc, że europa zachodnia to wciąż kraj mlekiem i miodem płynący.

Gość gość
Zycie w PL tansze ? Chyba dla kogos , kto nie zył poza Pl i wszystko przelicza :D Tematów juz było o tym mnustwo, i opisano, ze nie wazne w jakich jednostkach zarabiasz, wazne ile i czego mozna za to kupic:) W Pl wiekszośc spoleczenstwa klepei biede i odmawia sobie wszystkiego, taka sile nabywcza maja polskie złotowki :D Cóz moze wiedziec o relanych kosztach zycie singiel po studiach..

Gość gość
Co powiesz o singlach po studiach w UK? Wiekszosc młodych osób mieszka na wynajmowanych flatach, za 1000 funtow starcza na zycie od pierwszego do pierwszego. Owszem na polnocy kraju jest taniej, ale ciezko tam znaleźć prace powyżej 1,5 tys funtow. Jestescie załośni. W PL wynajm mieszkania u mnie w mieście to koszt 300 zł. Z rachunkami wychodzi około 700. Przyjmijmy ze dwie osoby zarabiaja po 1500 zł, to spokojnie mozna przeżyć. Chyba ze ktos jest gadzeciarzem, któremu do szczescia potrzebny jest najnowszy tablet, to sory ale niech sobie mieszka w UK.

Gość gość
Ale tym lewusom emigracyjnym tego nie przetlumaczysz. W Polsce dwie lewe rece to myk za granice. Tam jak dostaja I wyplate tysiac funtow to od razu maja przed oczami 5.5 tys zl i tworza magiczne historie jakimi to sa przeq**sami :D i na co ich to stac. Zajda do Primarka czy do Poundlanda to malo co zawalu nie dostaja, co to oni moga sobie kupic. Beka z tych niemot zyciowych.

Gość gość
Moja córka jest singlem po studiach :) Juz na drugim roku wynajmowała z chlopakiem caly 3 bed dom, dorabiajac do granta 2 dni w tygodniu :) Obecnie po skonczeniu studiów za wiele sie u niej nie zmieniło, przeprowadzila sie jedynie do innego county, za pracą, nadal we dwoje wynajmuja dom, nie flat u kogos, nie oszczedzaja , choc powinni, nie robia nadgodzin , nie wypruwaja flakow na smieciówce i po prostu sobie zyja.. Nie porównuj , bo nie ma do czego..

Gość gość
gość dziś W PL wynajm mieszkania u mnie w mieście to koszt 300 zł. Z rachunkami wychodzi około 700. Przyjmijmy ze dwie osoby zarabiaja po 1500 zł, to spokojnie mozna przeżyć. Chyba ze ktos jest gadzeciarzem, któremu do szczescia potrzebny jest najnowszy tablet, to sory ale niech sobie mieszka w UK. xx Ja swoje mieszkanie w Pl odnajmuje za 1000 zł + rachunki, a jest to jeden pokój z kuchnia :P A w zyciu nie chodzi o to by ciagle ' dawac rade " i przezywac , tylko po to by spokojnie i dobrze zyc :) I miec nawet na te " gadzety ' , a nie tylko o nich skrycie marzyc :)

Gość gość
No to twojej córcię zafundowałas start życiowy. Wynajm mieszkania z dywanami w UKa. Normalnie klękajcie narody. Nawet kurfo nie dasz jej na wkład własny, bo cie szmato nie stac. Twoja córka bedzie musiała sama zaczynać od zera, bo ma matkę z gownem w głowie.

Gość gość
a tobie paroowo co starzy dali skoro przez ostatnie 5 lat dawałeś tyłka Anglikom i lizałeś im rowy? u kogoś widzisz a u siebie nie widzisz, szmato?

Gość gość
A na chu/j ci angielski w pl? "Podszkolilem ang" ale jajaaaaaaaa poza tym w pl najlepsze sa pustostany w polowie jednak zamieszkane, polska to niestety w 95% jeszcze syf najgorszy :/ a ten co pier/doli o dobrobycie ma nasrane

Gość gość
Pustostan to masz pod beretem.

Gość gość
dziś No to twojej córcię zafundowałas start życiowy. Wynajm mieszkania z dywanami w UKa. Normalnie klękajcie narody. Nawet kurfo nie dasz jej na wkład własny, bo cie szmato nie stac. Twoja córka bedzie musiała sama zaczynać od zera, bo ma matkę z gownem w głowie. xx To w UK sa county ? :D Hm.. rozumiem , ze ty bys dojezdzał codziennie 200km do szkoly ? :D Byleby tylko nie wynajmowac ? I nie mieszkania, tylko domu :) Zreszta cóz ty mozesz wiedziec o łatwianiu startu dzieciom, skoro stac cie było na skonczenie jedynie AWF ( no klekajcie narody ! ) i musiales jechac na saksy , by cokolwiek w Pl miec :P Rodzice na start nie dali ? :P

Gość gość
400 euro domek, ale zarobki to średnio 1500 zł, a nie jakieś średnie krajowe, bo to bzdura. Jak zarabiasz to wszędzie jest dobrze. Są Polacy w UK co nie mieszkają w pokoju, a budują domy - jak wszędzie, wszystko jest kwestią pieniędzy. http://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl

Gość gość
Kurefko na AWFie bys nawet miesiąca sxmato nie wytrzymała, bobjestes gruba świnia, co sklonuje przód nawet nie zrobi. Tylko WSBzdet skończyłaś sciero, dlatego w UKa gary zmywasz, a na forach zgrywasz wielka panią. Pieprzony smiec.

Gość gość
po co wy w ogóle z tą paroową dyskutujecie? paroowa nie widzi że sam jest emigracyjnym śmieciem - nic do niego nie dociera - takie sobie pranie beretu zafundował k/u/r/w/i/ł się w UK a jak wrócił do PL to udaje dziewicę i innych od kuref wyzywa - wyparcie zawsze działa!

Gość gość
Szmato Zgnijesz w uka jako emigracyjny śmieć

Gość gość
jedynym śmieciem a tym wątku jesteś właśnie ty!!!

Gość gość
Jestem tutaj jednym z nielicznych, ponieważ wzajemnie dotykacie się dzyndzlami i plując na PL dowartosciowujecie swoje marne ego. Jednak poza tym forum jesteście śmieciami. Ludzie w PL mają takie karykatury za nic, za zwykłych nieudaczników, posranców, leni i bezmozgow. Emigracja to jedna z najniższych warstw społecznych. Zwykle przewody pokarmowe, aby się najeść i wysrac. Nie posiadacie żadnej elementarnej wiedzy na żaden temat. Nawet nie potraficie rozróżnić Anglii od Szkocji. Pyerdolone tłuki, smierdzace ukowskim dywanami.

Gość gość
Znowu opowiada swoja historyjke. :D wyjechal do UK i rysa na psychice na cale zycie

Gość gość
Chlop ma racje, wali prosto z mostu i pisze jak jest. Ale wy leszczyki nie potraficie tego zrozumiec. Prostszym jezykiem juz sie nie da tego napisac, zeby to do was dotarlo. Jestescie zaslepieni tym zachodnim syfem, ale to juz jest choroba tego nie da sie wyleczyc.

Gość gość
W czym on ma racje? Ze kazdy emigrant to smiec? Ze wszyscy wyemigrowali do UK? Przeciez to chory czlowiek? Albo we dana osoba ktora pisze jest gruba??

Gość gość
B£ehehehe sam sobie przytakuje młot

Gość gość
Tępe dzifki myślą, ze tutaj pisze jedna osoba. Na zmywak poszły won, toz to przeciez niedziela i płaca wam podwójnie, zal nie skorzystać. Emigracyjne smiecie bez krzty honoru, godności i wpojonych zsad moralnych.

Gość gość
używanie w kółko tych samych słów cię zdradza głupia szmato! kurfa, dzifka, pisda, dzyndzel - słaby jesteś po prostu...

Gość gość
Chojowym jestes detektywem deklu ze zmywaka.

Gość gość
żałosny jesteś i tyle

Gość gość
Załośni to sa twoi rodzice, bo wychowali chodzący przewód pokarmowy, bez zasad, wartości i honoru.