Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadwrazliwosc a praca

Polecane posty

Gość gość

Witam mam powazny problem. Od 18 roku zycia szwedam sie po roznych pracach. Od sklepow do magazynow , sprzatania w niemczech , szwecji , norwegii aktualnie anglia. Mam aktualnie 21 lat i nadal nie moge absolutnie nigdzie sie odnalesc. Prawie kazda praca jaka mialam byla ciezka , z tych najgorszych , ktorych nikt inny nie chcial. Typowa rotacja ludzi. Wszedzie bylam traktowana jak g**. Mialam jedna prace w galerii sztuki w ktorej dobrze sie czulam ale pracowalam tam bez umowy i szybko zostalam zwolniona. Mam duzo zainteresowan przewaznie artystycznych . Bylam w szkole bardzo dobra z przedmiotow humanistycznych , duzo pisalam i pisze , prowadze bloga ktory ma ponad 100 tys wejsc , interesuje sie muzyka alternatywna oraz robie troche wlasna , spiewalam w kilku zepolach , bylam modelka. I co z tego? Zycie wrzucilo mnie na sciezke fabryk , magazynow ( praca sprzataczki w anglii to szczyt marzen). Jestem nieszczesliwa kazdego dnia , kiedy ide do nowej pracy z agencji chce mi sie plakac. Na magazynach wytrzymuje od klku dni, godzin do max 3 miesiecy i rzucam . Pracuje z kobietami , ktore w wieku 25 lat maja 3 dzieci , nie mam z nimi absolutnie zadnego tematu . Ich zycie to nadgodziny , praca , kredyty. Nie maja totalnie zadnych zainteresowan. Staram sie za kazdym razem sie z nimi zapoznac, byc mila ale to daje odwrotny skutek. Nienawidza mnie za moja wolnosc , za to ze po pracy chce wrocic do domu do chlopaka oraz moch spraw. Dla nich zycie osobiste to bzdura i nonsens.Ciagle biora nadgodziny i przesiaduja w pracy do 11 w nocy by o 4.30 znow wstac. Kiedy wracam z takiego klimatu : ciaglego huk****smy produkcyjnej , setek ludzi w skafandrach nie mam sily na nic. Z reguly pracuje sie tu 10, 12 godzin . 8 godzin i wolny weekand to luksus. Skladanie pudel , pikowanie i tak mechanicznie kazdego dnia zeby w sobote udac sie do primarka po stos tandetnych ciuchow. Jestem nieszczesliwa, czy ktos odmienil swoj los? Ja nie mam juz nadziei moje zycie wyglada jak koszmar. Dodam , ze moi rodzice nie interesuja sie mna , mam tylko chlopaka .

Gość gość
chaotyczny ten twój post sama nie wiesz o co ci chodzi ważne że masz pracę w pracy nie chodzi o to by mieć przyjaciół i tematy do rozmów, ale względnie dobra atmosferę co do tych kobiet które mają rodziny i kredyty, nic dziwnego że nie odnajdujesz z nimi wspólnych tematów, jesteście na zupełnie innych etapach w życiu skoro praca w magazynach ci nie odpowiada szlifuj język, rób kursy i startuj do czegoś ambitniejszego

Gość gość
szukaj pracy po swoich zainteresowaniach