Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

długie zwolnienie i powrot

Polecane posty

Gość gość

czesc, od kilku lat leczę się psychiatrycznie i pracuję jednocześnie w firmie sprzątającej galerie handlową. Dziś lekarz zaproponował mi trzy miesięczną terapię psychologiczną połączoną ze zwolnieniem lekarskim na cały okres leczenia. W pracy jestem osobą, która robi najgorszą robotę i jako jedyny pracuję codziennie rano robiąc niezbędny zestaw czynności i nie ma za bardzo chętnych by w czasie mojej nieobecności miał mnie ktoś zastąpić. Czy w takiej sytuacji iśc na to zwolnienie czy jednak zostac w firmie, żeby nie było kłopotu i zeby na mnie krzywo nie patrzyli po powrocie. I czy wogóle powrót jest możliwy zeby mnie od razu nie wywalili.

Gość gość
znając życie wywalą cię na zbity pysk ale pamiętaj zdrowie jest najważniejsze może jak cię podleczą to znajdziesz lepszą pracę

Gość gość
ja nie ryzykowałabym utratą pracy, bierzesz leki na co ci terapia jak potem będziesz siedział na bezrobociu i popadał w deprechę ? zawsze łatwiej wyjść z dołka mając pracę niż siedząc bezczynnie w domu

Gość gość
nikt normalny nie wraca do tej samej pracy po leczeniu i psychiatry. to jest petla na szyje