Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

33 Latek pozna dojrzałą kobietę Poznań.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. jak w temacie. Mam 33 lata uśmiechnięty i chyba przystojny facet o normalnej budowie, 85 kg wagi 184 cm wzrostu. Chętni poznam starszą od siebie Kobietę nawet dużo starszą dla chwil przyjemności obojga. Wolałbym jedną a stałą partnerkę. Zależy mi na dyskrecji i to samo oferuję oczywiście oferuję również czułą namiętną a czasem ostrzejszą zabawę :) Jeżeli znajdzie się tu chętna Pani proszę o maila :)

Gość gość
A ile ta zabawa będzie kosztować, szukasz sponsorki? D:D:D

Gość gość
nie szukam sponsorki. ma byc miło i namiętnie. mam za co żyć wiec zapraszam panie Zdecydowane :)

Gość gośćPoznaniak
Sam jestem ciekaw czy znajdzie się chętna na namiętne spotkanie z chłopakiem przed 30 z poznania lub okolicy...;)

Gość gość
Pracuje i mieszkam w Poznaniu ale nie jest da mnie problemem jeżeli kobieta mieszka poza Poznaniem. Jak obojgu zależy to kilkanaście km nie zrobi problemu. A Ty Koleżanko skąd? chcesz maila?

Gość gość
Drogie Panie jeżeli nadal zainteresowane ofertą jak w temacie podkreślam bez sponsoringu poznań i okolice 34 latek zapraszam sliceoflife@wp.pl

Gość kuba dla Pani
witam wszystkie panie i pary młody 24 letni facet zadbany , przystojny 178 wzrostu szuka starszej kobiety od Ciebie będzie zależało co i jak , ja jestem otwarty na każdą propozycje , oprócz sexsu oferuje wspolne spacery wyjscia do kina na impreze , mogę Ci towarzyszyć w różnych spotkaniach biznesowych , wspolne kolacje . Jestem po szkole gastronomicznej i uwielbiam gotować ......brakuje Ci towarzystwa chcesz zmienić i uwolnić się od codziennych spraw ??? zapraszam Cię na prezentacje mojej osoby po prostu zadzwon 571424989 . przed spodkanie oczywiście pokaże i pogadam na sky kuba123144 zapraszam .......usmiech.gif

Gość gość
chłopczyku po 1 nie lubię jak ktoś sie podpina pod mój temat a po 2 widzę po innych Twoich ogłoszeniach że szukasz sponsorki. żenada. facet chce kase za spotkanie.

Gość gość
Szukam sponsorki w Poznaniu na spotkania przyjdę w gumowych slipkach z pomponikiem na głowie.