Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta332211

Seks z kolezanka pierwszy raz.

Polecane posty

Gość Marta332211

Witajcie kochane bo to do kobiet. Mam 32 lat ,kochajacego meza i 2 dzieci. mam tez wiele kolezanek. Ostatnio po moich urodzinach ktore odbyy sie u mnie w domu zdarzylo sie cos nowego. Maz juz spal lekko podpity,dzieci rowniez spaly. Ja i moja kolezanka ktora tez jest szczesliwa mezatka od wielu lat siedzialysmy sobie jeszcze gadajac w pokoju. Postanowilam jej pokazac prezenty ktore dostalam a bylo w srod nich troche roznego rodzaju ciuchow. Przymierzalam je oczekujac opinii kolezanki. W pewnym momencie ona mnie pocalowala ale tak naprawde namietnie.Potem to powtorzyla le zdecydowanie dluzej to trwalo. Widziala ze mi sie to spodobalo i podniecilo. Zapytala czy mam ochote pokochac sie z dziewczyna pierwszy raz w zyciu bo ona tez jeszcze tego nie robila. Nieodpowiedzialam nic ale widziala w moich oczach ze jestem podniecona. I stalo sie. Seks byl boski. Nigdy o tym wczesniej nie myslalam ani nie marzylam . To byla chwila podniecenia podryw chwili. Moje pytanie do kobiet i dziewczyn. Czy tez kiedykolwiek mialyscie takie zdarzenie ze kochalyscie sie z kolezanka w chwili podniecenia? Jak to u was bylo? Czy to zjawisko czete u kobiet?

Gość Die Nacht
To dosyć częste pośród koleżanek, nawet jeżeli są heteroseksualne. To zupełnie normalne.

Gość Marta332211
Obie jestesmy heterooseksualne ale to jak robila mi minetke jak przyjemosc boska. Jednak kobiety chyb wiedza najlepiej jak sie to robi. Absolutnie moj maz jest super w lozku ale to bylo cos innego nie lepsze i nie gorsze poprostu inny rodzaj seksu ktory mnie zachwycil. Czy przyjaciolki czesto sobie liza cipki mimo ze sa heteroseksulane? Czy to powszechene zjawisko?