Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dp kobiet które nigdy nie miały orgazmu z facetem

Polecane posty

Gość gość

ilość takich kobiet jest ogromna (jak czytałam w badaniach) zastanawia mnie co to znaczy? czy są kobiety, które nie miały orgazmu podczas żadnej formy pieszczot z mężczyzną? Czy raczej takie, które boją się zasugerować co im sprawia przyjemność i czekają na orgazm podczas samej penetracji? wydaje mi się, że to są strasznie smutne statystyki, że tylko kobiet nie ma satysfakcji :( dlatego interesuje mnie przyczyna.

Gość gość
ja po prostu nie mam, bo nie.

Gość gość
ja nie mam cierpliwości to tego jak bardzo facetom brak wyobraźni i chęci nauczenia się czegokolwiek

Gość gość
racja, że większość facetów jest raczej mało kumata :o no ale ja bym nie dała tak rady. spotykałam się kiedyś z facetem, który był ułomny pod tym względem. Uczyłam go z rok, jak mnie dotykać, co lubię. przy minecie w jego wykonaniu chciało mi się płakać :o no nie wytrzymałam i odeszłam, mimo że po każdym innym względem był super facetem..

Gość gość
Powody są wszystkie. Kobiety i mężczyźni nie komunikują się dobrze w łóżku. Mężczyźni po zaimponowaniu partnerce ewentualnie osiadają na laurach - innym zaś po nawet jednym łóżkowym niepowodzeniu tak się kumuluje stres z pracy i życia prywatnego, że dupa, za przeproszeniem. Są kobiety z psychiczną blokadą wstydzące się przeżywać prawdziwy orgazm przy kimś. Są kobiety z psychiczną blokadą przed skrzywdzeniem męskości męża/partnera mówiąc mu, że tym razem nie, nie miały orgazmu. I taaaak dalej.

Gość gość
Trzeba się dopasować i wtedy będzie juz mega seks...

Gość gość
najgorsze to jest jak kobieta udaje i wstydzi się powiedzieć facetowi :o wstydzić to on się powinien!

Gość gość
Nie, nie powinien (na krótką metę). Seks to nie jest magia, a dopasowanie i wytrenowanie z jednym partnerem nie zawsze funkcjonuje z innym. Mało jest uniwersalnych ogierów. Winić *tylko* faceta i kazać mu się wstydzić o to, że przez pewien okres związku o to, że kobieta nie ma orgazmu to jak winić kobietę o to, że mąż woli masturbację bo ona ma rozepchaną, albo o to, że mu nie staje bo ona nie jest tak atrakcyjna jak lalka z okładki Playboya. Oczywiście zasada ta obowiązuje tylko wtedy kiedy partner wie, że kobieta orgazmów jeszcze nie miała i aktywnie stara się uczyć, jak powinien do nich doprowadzać.

Gość gość
A może wy tez malo aktywne jesteście i to dlatego... Hmmm?

Gość gość
A jak facet nie ma orgazmu w łóżku to czyja to jest wina? Bo z logiki kobiet by wynikało, ze jeśli w jakimkolwiek wypadku to facet nie może dojść, to ona jest najbardziej beznadziejną kochanką jaką można sobie wyobrazić, bo przecież w innych warunkach mnóstwo mężczyzn np. ma przedwczesne wytryski z podniecenia albo z nadmiaru stymulacji. A ona nawet jednego orgazmu *facetowi* nie może dać, co za dno. Tak myślicie, panie?

Gość gość
chodziło mi oczywiście o sytuacje kiedy facet nie zawraca sobie głowy kobiecym orgazmem a często wie, że kobieta go nie miała. Wyżej wymienione myślenie typu" jak facet nie ma orgazmu to znaczy, że coś jest nie tak z kobietą" jest powszechne. Natomiast brak orgazmu kobiety jest tak jakby "naturalny", no cóż, zdarza się, bo ona nie potrafi się rozluźnić :o sama nigdy nie miałam problemu ze szczytowaniem, ale trafiło mi się dwóch partnerów, którzy chyba nawet wiedzy z 6 klasy przyrody nie wynieśli :o a nawet nie byli zainteresowani nadrobieniem tej wiedzy :o dodam, że byli bardziej doświadczeni w łóżku niż ja, do tego wykształceni, przebojowi :o to tylko kwestia nastawienia, podejścia, bo jak już ktoś wspomniał każdy nowy partner to nowe preferencje.