Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, związek z młodszą kobietą o kilkanaście, 20 lat plusy i minusy

Polecane posty

Gość gość
Wady : 1) Jest z Tobą dla kasy. Tak, wyjątki są. Rzadkie. 2) Kiedy ty już będziesz stetryciałym dziadem, ona będzie przeżywać (w przypadku długich związków) ostatnie, dodatkowe seksualne ożywienie przed przekwitaniem (ok. 36-46 letnie kobiety często, acz nie zawsze po raz pierwszy w życiu mają popęd seksualny porównywalny z 16-26 letnimi mężczyznami). Także po 50 musisz *bardzo* starać się o zdrowie jeśli nie chcesz, by zdradzała. 3) Umrzesz długo, długo, długo, długo przed nią.

Gość gość
Różnica pokoleniowa. Zależy o jakim wieku rozmawiamy, ale taka wyraźna będzie między np. 40-latkiem i 20-latką.Mniejsza jak oboje są starsi.

Gość gość
Autorka: ale ja jestem kobietą i chciałabym wiedzieć jak postrzegacie taki związek jako mężczyźni, bo wiem, jakie są stereotypy ;-)

Gość napiszę ci jako kobieta
bo byłam w takim związku kilka lat. Miedzy nami było 25 lat różnicy i jakoś nie odczuwaliśmy tego, mieliśmy wspólne zainteresowania, wiele tematów do rozmów. Nie powiedziałabym, że była między nami przepaść pokoleniowa, byliśmy bardzo szczęśliwi, seks najlepszy jaki miałam:P on podobno też, ale tutaj sobię reki nie dam uciąć:D Jeśli zas chodzi o niego to mówił, że plusem było to, że odżył przy mnie, że dawałam mu mnóstwo radości, pokazałam że jego zycie po rozwodzie wcale nie musi się konczyć, przy mnie zaczął bardziej dbać o siebie, przystopował z pracą. Ogólnie to bylismy bardzo udaną parą i bardzo się kochaliśmy. Nie wyszło nam nie ze względu na różnicę wieku, to były zupełnie inne powody.

Gość gość
Jestem za młody, żeby myśleć o związaniu się z aż o tyle młodszą. Na to są paragrafy :D

Gość gość
naszym zdaniem to skłonnośc***edofilskie

Gość gość
Daje radość życia ;-) Minusem są głupie uwagi innych.

Gość gość
a ja bym mogła mieć młodszego :) ..... uuuuuuu ..... mmmmmm

Gość gość
np . z 13 lat młodszy ode mnie ;)

Gość gość
wiesz to niemoralne być z młodszą 20lat od siebie kobietą,zwyrodniałe wręcz. zastanów się.