Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

daleko coraz dalej SKARBIE cz.II

Polecane posty

Gość gośćII
Nie zostawie mu domu.

Gość gośćskarbek
Ja też SKARBIE.Bez Ciebie więdnę jak bławatek.:-(

Gość gośćskarbek
..."Żegnaj bławatku i niech Ci się wiedzie"-nie proszę nie pis tak..nie znoszę pożegnań.

Gość gośćskarbek
Co też ?ano to że bez Ciebie umieram...bo też Cię kocham" jak Irlandię ".

Gość gość
Też się czuje staro:(

Gość PIĘKNA HAHA
bo ja cię kochom :(:D:D

Gość gość a5
Miłego dnia Skarbie:)dziś już piąteczek:) przed nami weekend:)https://www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU Tak dla umilenia porannej gimnastyki;).Hej PIĘKNA nie krzykaj swoim nickiem....a tak przy okazji chciałam Ci powiedzieć, że zmysłu piękna to Ty nie posiadasz bo misiu jest piękniejszy od kościotrupa. a oto taniec kościotrupa w Twoim wykonaniu:http://www.cda.pl/video/2295900 I co od razu lepiej mordka się śmieje?

Gość gość
.....gdzie jest PIĘKNA......

Gość gość
Masz założony swój temat c.d. a piszesz dalej w temacie co trzeba popychać bo nie widać postów. Postępujesz jak uparty kozioł:)

Gość gość
potrafię założyć temat... ktoś założył ten... proszę bardzo... to forum jest dla wszystkich... uparty kozioł... bardzo trafne określenie... szczególnie ostatnio... miłego dnia... ut...

Gość gość
Miłego:) Nikt nie powiedział,że nie umiesz zakładać tematów, lecz piszesz bez sensu w temacie,który się zawiesza. Będziesz pisał tam sam i nikt nie będzie Cię czytał. Powodzenia.

Gość gość
Haha ....straciłeś godzinę by odwrócić stronę....brawo...pewnie ćwiczysz cierpliwość.....przyda Ci się......dla nerwowych osób bardzo dobre ćwiczenie

Gość gość
Uciekasz jak zawsze od odpowiedzialności, od odpowiedzi na trudne pytania. Nie przejmuj się nikt za Tobą nie będzie gonił skończyła się gra, zabawa w gonienie króliczka. Dorosłam i dojrzałam już mnie to nie bawi.

Gość gość
I tak wilk zająca zjadł :(

Gość gość
Ut, mam nadzieję,że wejdziesz tutaj, bo tam nie da się już porozmawiać,a interesuje mnie coś. W następnym poście wkleję to co napisałeś w tamtym temacie.

Gość gośćzaqaz
1) pamiętasz... pamiętasz jak patrzyliśmy na siebie... głodni... x 2) gość 2015.11.09 pamiętasz jak czekaliśmy... kiedy znowu się zobaczymy... X 3) gość 2015.11.09 i wtedy gdy zgasło światło... pamiętasz... x 4) gość 2015.11.09 pamiętasz... jak siedzieliśmy naprzeciw siebie... i patrzyli sobie prosto w oczy... x 5)gość 2015.11.09 zostań choć jeszcze na chwilę... chciałem Ci powiedzieć...

Gość gośćzaqaz
Moje odpowiedzi na poszczegolne pytania: 1) Pamiętam,pamiętam każde Twoje spojrzenie.Pamiętam jak nie mogłeś oderwać ode mnie wzroku, zwłaszcza wtedy, gdy miałam na sobie sukienki, spódnice, buty na obcasach. Odwracałam się, by spojrzeć,gdzie jesteś, a Twój wzrok był we mnie wręcz wbity 2) Pamiętam, jak czekałam na każde spotkanie.Pamiętam, jak mówiłeś kiedy mam przyjść i czekałam na ten dzień jak na najwspanialszy dzień w moim życiu 3)Pamiętam ten moment. Napisałam o tym na tamtym temacie, ale wpis gdzieś pewnie zaginął w gąszczu liter. Pamiętam ten nastrój i dziwne napięcie między nami. Miałam ochotę na...ale nie odważyłam się. 4) Pamiętam, jak tak siedzieliśmy i patrzyliśmy. I Twoje speszenie i uciekanie wzrokiem. I moje speszenie i błądzenie oczami po Tobie, gdy nie widziałeś. 5) To dlaczego tak nie powiedziałeś???? Czekałam na to. Widziałam po Twoim zachowaniu,że nie masz ochoty się rozstawać ze mną, ale nigdy tego nie powiedziałeś,czemu ? x To moje odpowiedzi i pytania:(

nie piszę w tym temacie.. ale odpowiem Ci... oczywiście... skoro do mnie piszesz... choćby przez szacunek do rodzaju żeńskiego... X lubisz w punktach... zapewne szczególnie w punkcie G... :p X jestem tylko facetem... X w punktach... a więc kobieta praktyczna... rozważy wszystkie możliwości... za... i przeciw...

1. wierz mi, to nie sukienki, spódnice i obcasy przyciągały mój wzrok 2. nigdy nie mówiłem kiedy masz przyjść 3. a szkoda... 4. też pamiętam... i nigdy nie zapomnę... 5. dobrze widziałaś... nie miałem :-( 6. to nie my 7. jeśli to my, patrz punkt 6 wpisu forum publicznego 8. naprawdę zależy Ci na tym facecie?... w jakim sensie?... jakie są Twoje oczekiwania?... 9. nie masz z nim żadnego kontaktu, żeby pogadać 10. czego oczekujesz ode mnie?... sądzisz że to ja?...???... 11. myślę, że wiele jest takich sytuacji jak w opisanych przez Ciebie punktach 12. mam nadzieję, że zaspokoiłem Cię we wszystkich punktach... a nawet więcej... 13. chociaż z wami, kobietami to nigdy tak do końca nie wiadomo...