Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy suplementy diety szkodzą?

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Potrzebuje porady od kogos, kto się na tym zna. Od kilku miesiecy cwicze i widze efekty. Co prawda male, ale ciesza. Chciałabym teraz rozpocząc jeszcze brac jakis suplement diety, tylko boje sie, że zrobię sobie tym krzywde na cale życie:( Myslicie, ze są jakies suplementy, które nie szkodzą i pomogą schudnąc??? Tylko proszę o powazne odpowiedzi, a nie same reklamy suplementow.;/ Naprawdę mi na tym zalezy.

Gość gość
no najzdrowsze nie są :/

Gość uleczka131a
Chyba nie, bo nawet dietetycy je zapisują. Ale ja proponuję ruch, wpadnij do Limanowej, tam nie ma teraz tłoku. I spalaj kalorie na szlaku górskim. Nawet potem jak wejdziesz do restauracji Mekong i zjesz rybkę, to nie ma prawa zaszkodzić, przeciez jest zalecana przy diecie. Ruch to podstawa.

Gość Dominika455656488
ja miałam tak, że mimo diety i ćwiczeń nie widziałam za dużych efektów, przez to traciłam motywacje. Wyszukałam z Internecie opinii na temat suplementów diety, podaje jedną z wielu stron z których korzystałam http://princi.pl/ i takim sposobem zaczęłam stosowanie suplementów, waga od razu zaczęła spadać, a ja znów mam motywację do ćwiczeń :)

Gość gość
Cześć z tymi suplementami jest tak, że lepiej wybrać te na bazie naturalnych składników niż te bardziej przetworzone chemiczne. Te i te mają podobną skuteczność z tym, że naturalne na pewno nie dadzą jakiś skutków ubocznych...

Gość gość
To w tych "naturalnych" na pewno nie będzie jakiś szkodliwych składników? Znasz jakiś dobry sumplement na takich składnikach? I czy stosowałeś/aś go?

Gość gość
ja nie stosuje bo jestem dość szczupła, ale moja koleżanka miała podobny problem z doborem suplementu i w sklepie powiedzieli jej żeby kupiła Green power slim na bazie zielonej kawy, młodego jeczmienia i forskoliny. koleżakna dostala do tego spoko diete różnorodną i zbilansowaną nie jakieś dziwadztwa wysokobiałkowe, ona jest zadowolona a ja widze, że chudnie więc śmiało możesz sobie kupić :)

Gość gość
aaaa... bym zapomniała.. no i trzymaj linka bo widzę, że chyba jesteś zainteresowana :) greenpowerslim.pl

Gość gość
szkodzą jeśli się kupi byle jakie :) dziewczyny zanim kupicie jakiś suplement diety na prawdę warto sobie pierw o nich poczytać w Internecie np. tutaj: http://wiecznaplaneta.pl/ pamiętajcie, że to jest bardzo ważne!

Gość gość
owszem szkodzą, jak kupimy bez sprawdzenia składu, ani opinii :) jest wiele produktów na naszym rynku, które mają chemiczny skład, i w ten sposób niszczymy organizmy. Polecam http://witchking.pl/ poczytajcie sobie i same zdecydujcie czy chcecie spróbować :) pozdrawiam!

Gość gość
szkodzą źle dobrane z nie naturalnym składem! nie zgadzam się, że każde szkodzą :) poczytajcie sobie http://malakawka.pl/ zrozumiecie, które to są te dobre a które nie. pozdrawiam

Gość arl_etk_a28
zgadzam się, ze najważniejsze to uważnie czytać sklad suplementów i zwrócić uwagę czy jest z naturalnych składników czy nie. Ja sama wypróbowałam zieloną kawę forte i faktycznie po kilku tygodniach widać było efekty, oczywiście sam suplement nie pomoże w odchudzaniu, trzeba jeszcze regularnie ćwiczyć i mądrze się odżywiać :)

Gość gość
Ja polecam Green Power Slim. Ten suplement składa się wyłącznie z naturalnych składników, dodatkowo zawiera witaminy B i chrom, które pomogają we wchłanialności składników zawartych w suplemencie. Ja widzę ogromną różnicę w czasie jego stosowania. GPS daje mi mega powera. Mam siłę ćwiczyć, co też robię :) To pewnie dzięki zieonej kawie. Muszę się też pochwalić, że przeszłam na dietę, którą dają do supla gratis. Już nie mogę doczekać się efektów, które przyjdą za miesiąc lub dwa :D