Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quietsimon

Książka, która pomoże się podnieść psychicznie

Polecane posty

Gość quietsimon

Witam. Chciałbym kupić książkę pewnej osobie, która bardzo upadła. Popełniła wiele błędów życiowych, nadużywa alkoholu. Najbliżsi się od niej odwrócili - a on sam (bo to mężczyzna) boi się w moim mniemaniu przyznać do winy, przeprosić i spróbować żyć inaczej. Chciałbym, żeby ta książka uświadomiła mu, że życie ma sens i że ma dla kogo żyć.. chciałbym by go jakoś nakierowała. Dodam, że odbiorcą tej książki będzie facet mający ponad 60lat. Każdy się od niego odwrócił, a ja myślę, że to nie działa w ten sposób. Bardzo chciałbym wyciągnąć do niego rękę i pokazać, że ma u mnie wsparcie.. Wierzę, że to dobry człowiek, tylko się pogubił.

Gość gość
Jeśli każdy się od niego odwrócił to może on sam nie przejmuje pomocy i ludzie porezygnowali z bezskutecznego podnoszenia go. Wątpię czy istnieje książka która by do niego trafiła.

Gość gość
Może "Ocaliła mnie łza" To książka co prawda o kobiecie ale to nie powinno przeszkadzać, która była uznana za osobę tkzw warzywo a tak na prawde w czasie gdy była w takim stanie wegetatywnym jej świadomość była zupełnie sprawna i była zamknięta w swoim ciele nie mogąc sie ruszyć ani odezwać. Książka pozwala docenić zdrowie i życie