Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudnąć na samych tabletkach

Polecane posty

Gość gość

Witam Was. Czy jest możliwość, żeby schudnąć biorąc jedynie tabletki?? Jestem zbyt leniwa, żeby ćwiczyć...:/

Gość gość
Dobre! Naucz sie kochana, ze nie ma nic za darmo. Jak ci sie nie chce cwiczyc to badz tlusta.

Gość gość
autorko, niestety nie da się. reklamy to ściema i tylko pelikany to łykają.jesli nie chce ci sie cwiczyc to ogranicz jedzenie lub zacznij chodzic na spacery, cokolwiek rób by twój bilans energetyczny był ujemny (mniej zjadaj kalorii nz ich zuzywasz). w necie są kalkulatory do obliczania zapotrzebowania kalorycznego(na podstawie wieku, wagi, płci, trybu życia)

Gość gość
Jak jesteś leniwa żeby ćwiczyć to polecam liposukcję ultardźwiękową i dermomasaż podciśnieniowy. Będziesz miała figurę o jakiej marzysz, a dodatkowo jędrne ciało. Nie wiem z jakiego jesteś miasta, ale dobry salon możesz znaleźć na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
Nie da się schudnąć na samych tabletkach. One tylko mogą wspomóc Twoje wysiłki. Ja dopiero zaczynam drogę z Green Powe Slim, ale już czuję i widzę efekty. Nie jest jednak tylko tak, że biorę same tabletki. Trener, który działa przy tej stronie odpowiedział na moje pytania związane z dietą, ćwiczeniami i wszystkim, czego byłam ciekawa. Teraz świadoma tego jak i co mam robić, podjęłam walkę. Wiem, że w razie kryzysu będę wspierana przez ludzi, którzy walczą tak jak ja:)

Gość gość
Da się :) Poczytaj o pseudoefedrynie plus kawa