Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takacoszukakochanka

Wbrew pozorom trudno znalezc kochanka

Polecane posty

Gość takacoszukakochanka

Dałam ogłoszenie do internetu i co prawda skontaktowało sie ze mną 7 facetów /dwóch nie chciało dać swojego zdjęcia więc ich oferta została odrzucona/ natomiast reszta z którymi się spotkałam została odrzucona za charakter,wygląd i nadwagę natomiast jeden w miare przystojny niebieskooki blondyn zaproponował mi żebym go wspomogła finansowo za zbliżenia co wywołało u mnie ogólną wesołość.

Gość gość
Oj tam co ty opowiadasz....juz znalazłaś he he:-*

Gość gość
Jakiego szukasz kochanka?

Gość gość
i tym postem udowodnilas to co chciałem napisać zanim w niego kliknąłem: łatwo jest znaleźć tylko masz wysokie wymagania ;) 🖐️

Gość gość
Łatwo, jeśli zaczniesz po prostu od rozmowy, a nie od anonsu.

Gość gość
I tu dobrze widać różnicę między kobietami, a mężczyznami... nawet szukając kochanka na zwykły seks kobieta ma olbrzymie wymagania i dobrze, że ten jeden chciał za to kasy, bo nic za darmo w tym świecie nie ma. Chcesz kochanka o idealnym wyglądzie i pasującej ci osobowości, to za niego zapłać.

Gość Fire2
takacoszukakochanka dziś A skąd kochanek i w jakim circa wieku miałby być?

Gość gość
gość dziś Łatwo, jeśli zaczniesz po prostu od rozmowy, a nie od anonsu. xxx dokładnie tak. potwierdzam to jako kobieta :)

Gość gość
jak szukasz z lublina/okolic to ja chętnie

Gość gość
to nie jest kwestia wygórowanych wymagań, spróbujcie to obiektywnie ocenić: atrakcyjnych, zadbanych kobiet jest dużo a faceci? Czasem aż przykro patrzeć :(

Gość gość
Czym większy pokraka facet tym większe mniemanie. Wylewający sie brzuch, śmierdzącą oddech, zero dezodorantu. Ble.

Gość gość
Ja szukam kobiety jestem szczuply I wysoki mowia ze przystojny moze jest ktoras chetna

Gość gość
atrakcyjnych, zadbanych kobiet jest dużo a faceci? x Pokaż mi takie portale z ogłoszeniami od atrakcyjnych kobiet? Oczywiście pomijając te z prostytutkami :) Kiedyś z ciekawości zamieściłem anons, ze szukam kobiety do znajomości z bonusem, na kilka sam odpowiedziałem i efekt był taki, że 99% kobiet szukających kochanka zbyt atrakcyjna nie była, albo znaczna nadwaga, albo wygląd bardzo przeciętny. Człowiek atrakcyjny nie musi szukać nikogo w necie, bo na brak zainteresowania w realu nie narzeka, ci co szukają "partnera" w necie, to praktycznie sami nieudacznicy.

Gość gość
Oj tam, my znaleźliśmy się w necie właśnie, a nieudacznikami nie jesteśmy :-)

Gość Mniodzio7
Wlasnie, jak większosc juz napisala- zmien kryteria i zobaczysz, ze znajdzie sie nie jeden. Jakiego szukasz kochanka, takiego z ktorym bedziesz mogla i miala o czym porozmawiac, a przy okazji przezyc fascynujacy seks, czy modela, ktory oprocz bzykniecia ( niekoniecznie zadowalającego) zażada kasy? Dla mnie wybór jest prosty.....ale to nie ja szukam...Niemniej, gdyby pojawiła się chętna kobieta z opolskiego....to dlaczego nie....

Gość gość
o największy z tym ambaras żeby dwoje chciało naraz:)

Gość gość
Dla mnie kochanek to nie kawał mięsa w łóżku Chciałabym aby pociągnął mnie inteligencja kulturą a reszta jakoś mniej istotna

Gość gość
A skąd jesteś myszko

Gość gość
Cóż za pytanie?oszczędność czasu!co by go nie marnować...że odległość przewyższy możliwość wycieczki rowerowej :-)

Gość gość
Normalne pytanie,z takim podejściem to ty nie znajdziesz nikogo

Gość gość
gość dziś Dla mnie kochanek to nie kawał mięsa w łóżku Chciałabym aby pociągnął mnie inteligencja kulturą a reszta jakoś mniej istotna x ja bym jeszcze dopisał ze reszta tez istotna:))

Gość gość
Mieszkam w małym mieście wiec może dlatego tak cieżko znalezc kochanka mimo że na ulicy mijam czasem facetów na których można oko zawiesić.

Gość gość
Nie szukam na siłę, a czasami sztuką jest ze słów pol żartem pol serio umieć pociągnąć temat P.S. Juz bieglam kupowac bilet na pociąg Zdecydowanie istotna jakby to powiedzieć gwóźdź programu

Gość gość
Gość 11:15 Miejsce ma znaczenie ale czasami do takich relacji wystarczy przypadek i nie koniecznie by mieszkać w tym samym mieście

Gość poliglotka4012
Hej, a gdzie tego kochanka szukałaś? Ja ostatnio profil założyłam na http://ekstaza.pl. Też paru słabych sztuk się do mnie odezwało, ale kilka fajnych udało mi się wyrwać. Może tam spróbuj, co? :)

Gość gość
o kochankę jeszcze trudniej, jak nie sfiksowana na punkcie swojego byłego to sponsoring. Raz trafiłem na fajną dziewczynę ale odległość zwykle robi swoje.

Gość kubadlaPani
witam wszystkie panie i pary młody 24 letni facet zadbany , przystojny 178 wzrostu szuka starszej kobiety od Ciebie będzie zależało co i jak , ja jestem otwarty na każdą propozycje , oprócz sexsu oferuje wspolne spacery wyjscia do kina na impreze , mogę Ci towarzyszyć w różnych spotkaniach biznesowych , wspolne kolacje . Jestem po szkole gastronomicznej i uwielbiam gotować ......brakuje Ci towarzystwa chcesz zmienić i uwolnić się od codziennych spraw ??? zapraszam Cię na prezentacje mojej osoby po prostu zadzwon 571424989 . przed spodkanie oczywiście pokaże i pogadam na sky kuba123144 zapraszam .......usmiech.gif

Gość gość
Tez miałam super kochanka jakies 100 km odległość Mieliśmy swoje miejsce gdzieś w połowie drogi było cudownie

Gość gość
miałaś tzn, że już nie masz. Skoro tak może spróbujesz ze mna ?

Gość gość
Szybki jesteś Ale jeśli Ty w otwarte karty to i ja : 1.Musisz mieć powyżej 30