Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edasurc

Problem z przyjaciółką

Polecane posty

Gość Edasurc

Witam. Chciałbym się podzielić z Wami moim bardzo niekomfortowym problemem i mam nadzieję, że mi pomożecie bo naprawdę nie mam pomysłu jak z tego wybrnąć. Z góry dziękuję za rady smile Mam/miałem przyjaciółkę, której siostra cioteczna jest moją dziewczyna od kilku lat. Zanim się związaliśmy moja przyjaciółka myślała (o czym dowiedziałem się dużo później), że jestem zainteresowany Nią w kontekście związku. Gdy dowiedziała się, że jestem z moją aktualną dziewczyną obraziła się na mnie i przez jakiś czas nie odzywała po czym mnie przeprosiła i wtedy moja dziewczyna powiedziała mi od swojej przyjaciółki, która jest też przyjaciółką mojej przyjaciółki, że jak już byliśmy razem dzwoniła z zastrzeżonego ze swoja koleżanka do mojej dziewczyny i cięła nożem plastikową butelkę (zwyczajnie straszyła). I stwierdziłem, że nie będę się do Niej odzywał. Moja dziewczyna się odzywała ale traktowała Ja z dystansem. Moi przyjaciele powiedzieli mi, że teraz dorosła i brzydzi się takimi akcjami. I tutaj pojawia się mój problem. Brakuje mi Jej... Nie wiem jak mam się z Nią pogodzić, nie wiem jak przeprosić za to, że się nie odzywałem. Nie mogę powiedzieć, że nie odzywałem się przez tą sytuację, ponieważ nie chce robić czego na niekorzyść przyjaciółki mojej dziewczyny, która Jej to powiedziała. A wiedziała o tym tylko Ona....

Gość gość
Chyba za dużo tych przyjaciół w Twoim życiu. Nie prościej nazwać te osoby mianem koleżanka, kolega ? Brakuje Ci desperatki? Masz dziewczynę, zajmij się nią, a skoro tęsknisz do "przyjaciółki"? - to proste - wybór należy do Ciebie.

Gość gość
albo dziewczyna albo przyjaciółka bo będą problemy

Gość Martayyyy
Prowo i to kiepsko napisane.

Gość Edasurc
Ta tęsknota jest inna niż ta, którą czuję do mojej dziewczyny. Myślę, że dam radę pogodzić posiadanie przyjaciółki i dziewczyny. Tylko mam problem z tym jak pogodzić się z przyjaciółką nie mówiąc Jej, że nie odzywałem się do Niej bo dowiedziałem się co zrobiła.

Gość gość
Zastanawiam się tylko ile masz lat, 16? Młodzieńcze, może lepiej poczytaj lektury szkolne, możesz się wykazać, w tym na tematy przyjaźni. Dla dorosłego samca mam jeden przekaz - albo dziewczyna, albo "przyjaciółka", bo o prawdziwej PRZYJAŹNI na pewno z tego co piszesz nie ma mowy!