Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annakol

Szukam psychiatry !

Polecane posty

Gość Annakol

Zna ktoś z was dobrego specjalistę psychiatrę z Warszawy, z centrum? Leczyłam się już u kilku, ale nie odczuwam żadnej poprawy, dlatego szukam kogoś kto w końcu mi pomoże pozbyć się uzależnienia.

Gość Barbara321
Też miałam podobny problem. Dwa lata chodziłam od specjalisty do specjalisty i każdy tylko przepisywał mi nowe leki, które nie bardzo pomagały. Czułam się po nich jeszcze gorzej, albo byłam cały dzień śpiąca. W końcu znajoma poleciła mi świetną lekarkę, nazywa się Katarzyna Wakuła i przyjmuje w Psychomedic. Pani doktor zupełnie inaczej podeszła do mojego problemu i teraz czuje poprawe.

Gość prawiewyleczona
Ja również leczę się w Psychomedic.pl. Moim zdaniem nie ma lepszej poradni, przynajmniej nie znam. Chodzę regularnie na terapie do doktora Staniszewskiego i czuję ogromna poprawę. Pan doktor mówi, że to moja zasługa, ale ja uważam, że bez niego bym nie dała rady. Poza tym przychodnia jest w dobrej lokalizacji, bo to same centrum warszawy. Link do kliniki to http://psychomedic.pl/dt_portfolios/dr-n-med-krzysztof-staniszewski-psychiatra-warszawa/

Gość Wikiiiiiili
A co sądzicie o dr Sławińskiej? Jestem umówiona do niej na wizytę na koniec tygodnia i trochę się obawiam. Byłam już u tylu lekarzy, że przed kolejnym mam spore obawy.

Gość gość
Może wato poszukać spoza Warszawy, skoro leczyłaś się u kilku i nic nie pomogło? Z jakim uzależnieniem walczysz? Ja jeździłam do psychiatry do Białegostoku (http://www.cp-choroszucha.pl/) i uważam, że to dobra alternatywa. Nikt mnie tam nie zna, nie mogłam na nikogo znajomego trafić, nie musiałam nikomu się tłumaczyć czemu idę do psychiatry. Dobra opcja, jak człowiek chroni swoją prywatność.