Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię czynić dobro a może przesadzam czy jestem normalny?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnimi czasy: -Dałem rodzicom 1000zł bez powodu, poczułem się lepiej. -Zabrałem 5 letnią córkę kuzynostwa bawiłem się z nią cały dzień i kupiłem jej trochę zabawek - również bez okazji. -Siostrze praktycznie co miesiąc daję z 300zł na jakieś tam jej potrzeby, bo zarabia marne 1200zł i jest mi jej żal. -Co miesiąc przelewam kasę na aukcje, gdzie zbiera się środki na leczenie chorych dzieciaków, robię to w pełni anonimowo. - Czasami kupuję muzyczne płyty polskie, tylko po to aby wesprzeć artystę i tak ich nie używam, bo wszystko słucha się w internecie, a płyty leżą niektóre nawet nie otwierane. - kiedyś jak nie działała komunikacja miejska zabrałem jakąś obcą dziewczynę z przystanku i zawiozłem ją do pracy, a miałem zupełnie nie po drodze... Chyba mam coś z głową, za to wszystko mógłbym mieć np. fajne wakacje.

Gość gość
będziesz miał synu życie wieczne, to ci powinno wystarczyć :P

Gość gość
fajnie,jakbym miała kase też bym pomagała :) ale tej dziewczynie się dziwie że pojechała z tobą..ja bałabym się wsiadać do auta obcego faceta..

Gość gość
"gość 2015.10.15 będziesz miał synu życie wieczne, to ci powinno wystarczyć jezyk" dobre! a razie checi reklamacji serwisu, w przypadku niedostarczenia obiecanego, to do kogo sie zglaszac? ;)