Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam uczacych sie,studiujących doszkalających sie

Polecane posty

Gość gość

Ile macie dzieci i jak sobie radzicie? Kiedy sie uczycie i ile spicie godzin na dobę? To ostanie mnie najbardziej interesuje:)

Gość gość
Mam jedno dziecko 4 letnie, pracuję od 3 lat, doszkalam ciągle, śpię 5-6 godzin na dobę, jest ok :)

Gość gość
mam jedno dziecko 3 lata, drugie w drodze. Uczę się wieczorami, czasami w weekendy, śpię 6-7 godzin.

Gość gość
Mam jedno, robie podyplomowke, spie okolo 10 godzin, dziecko ma 2 latka, ucze sie jak maz sie z nim bawi, a najlepiej jak jest u babci. Jak mam duza prace do napisania, to wioze go mojej mamie na 2-3 godziny, pisze i pozniej jade po niego.

Gość gość
Tu autorka. Zazdroszcze wam mobilizacji :) bo ja jak juz maz sie bawi z synkiem to zawsze znajde sobie 1000 innych spraw. Jak maly pojdzie spać to padam i zasypiam.albo mam sile i chęci juz tylko na jakas przyjemnosc-rekaks. Musze przestawic sobie w glowie ze ta nauka to ma byc przyjemnosc;) bo tobie to dla siebie. Zostaly mi 2 lata bardzo intensywne-duzo kursow/szkolen i stazy. Musze sie wziasc w garsc. I problemem u mnie jest ze jestem strasznym spiochem :(