Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem Z Internet Explorer 11

Polecane posty

Gość gość

Witam . Otóż mam problem z IE 11 . Po uruchomieniu nie chcę się włączyć a gdy już się włączy to momentalnie się zacina i "brak odpowiedzi" . Włączam drugi raz , trzeci to samo. Próbowałem uruchomić jeszcze raz komputer to samo. Ja już nie wiem wczoraj jeszcze śmigał. Nie wiem zupełnie co jest grane ...

Gość gość
A przeinstalować nie da rady bo już przy zakupie komputera to było zainstalowane :/

Gość gość
sciagnij mozille firefox i uzywaj tego, ie to kompletne dno bez znaczenia czy 1 czy 11 czy za 20 lat wypuszcza ie 976.

Gość gość
Dla swojego dobra zmień przeglądarkę.:D Firefox, Opera i inne klony chromium🖐️Wszystko lepsze od IE

Gość gość
KAZDY zawsze po zakupie komputera, czy tam systemu op. windows, odpala chocby na jeden raz IE.... dlaczego odpalamy IR?? tak! zeby sciagnac i zainstalowac byle jaka, inna, przegladarke :P

Gość gość
Czy ktoś wie co jest grane? Albo miał podobny przypadek ?? Aaa i jeszcze laptop (HP)nie jest już tak wydajny jak kiedyś . Bateria padła już dawno ale że dużo kosztuje to nie wymieniam a ładowarkę na początku miałem oryginalną ale że się zużyła to mam zastępczą "Green Cell" nie jest wydajna ani jakaś rewelacyjna. Wystarczy że będę coś robił na laptopie dłużej nagrzeje się i się momentalnie wyłącza . Gniazdo wtyku do słuchawek jest uszkodzone na dodatek. Patrząc szerzej na to wszystko to musiałbym wymienić po prostu laptop na komputer. Teraz to każdy ma laptopa a mi się wydaję że one są bezużyteczne no bo co bateria jak c***adnie do kosmiczna cena , ładowarka tak samo jakieś uszkodzenie idt ... więcej przy tym naprawiania niż używania.. ja już sam nie wiem jak tak dalej będzie to ja zacznę składać na lepszy komputer. Największe dziadostwo jakie mogłem kupić to laptop HP.

Gość gość
Miałem już Mozillę ale mi się zepsuła :( to samo było nie chciał się uruchomić przez 3 dni wkurzyłem się i usunąłem .

Gość gość
W Sandboxie z programu antywirusowego IE mi śmiga :)

Gość gość
Mi się wydaje ze to wina twojego laptopa . Ile go już masz? 2-3 lata ? Tym bardziej jeżeli go już parę razy naprawiałeś to nic dziwnego że ci programy nawalają . Twój laptop to już grat . Ja bym się poważnie zastanowił nad wymianą bo HP to istne dziadostwo.

Gość gość
Laptop to nie komputer. Nieustanne używanie sprawia że chłodzenie nawala a potem już idzie jak z górki wszystkie układy padają.

Gość gość
Dlaczego się tak nagminnie psują laptopy? Bo na tym się zarabia .To zmusza do kupna nowego .. no bo kto chciałby całe życie naprawiać laptop i wydawać fortuny na naprawy... to bez sensu