Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość124

Związek na odległość a podejmowanie decyzji

Polecane posty

Gość gość124

Witam, od jakiegoś czasu mam nie mały problem, jakim jest związek na odległość z moim chłopakiem. Pojechał pod Warszawę do pracy. Jest tam na okresie próbnym jakim są 3 miesiące. Wcześniej ustaliliśmy, że jak minie ten czas razem przedyskutujemy przedłużenie naszej rozłąki i jego dalszej pracy pod Warszawą. Niestety podczas ostatniej rozmowy przez telefon, uświadomił mnie, że on już takową decyzje podjął, ponieważ zna moje zdanie i mój stosunek do jego wyjazdu (bardzo go kocham i chciałabym, żeby był przy mnie i poszukał pracy w miejscowości w której obecnie studiuję, w której kiedyś razem mieszkaliśmy). Postanowił, że będzie tam tak długo jak mu się spodoba. Nie umie określić na jak długo. Bardzo zabolało mnie to, że nie podjęliśmy tej decyzji razem. Są przez to kłótnie nawet do tego stopnia że usłyszałam, że go kontroluję, że chce odpocząć od kontaktów ze mną (ja uważam, że przez to oddalamy się tylko od siebie). Chciałabym się zapytać jak uważacie? co mam zrobić w takiej sytuacji? Czy powinien podejmować takie decyzje ze mną? (przecież tycza się również mnie, nie tylko jego kariery zawodowej). Bardzo Go kocham i chciałabym, żeby wszystko wróciło do normy.. ;(

Nie wróci do normy,,,na moje oko on już tam kogoś poznał, i ona jest blisko a Ty daleko. Czy chłopak któremu zależy na dziewczynie (tak naprawdę) mówi, że chce odpocząć od kontaktów z nia????? Kompletna bzdura. Nie daj mu odczuć,że jesteś zawiedziona,,,,spraw żeby zaczął tęsknić a może nawet być zazdrosnym,,,,możesz to zrobić, ,,,powodzenia:)

Gość gość
Postanowił, że będzie tam tak długo jak mu się spodoba. Nie umie określić na jak długo. Bardzo zabolało mnie to, że nie podjęliśmy tej decyzji razem. Są przez to kłótnie nawet do tego stopnia że usłyszałam, że go kontroluję, że chce odpocząć od kontaktów ze mną xxx ha ha ha ha ha ha ha nie dotarło do ciebie jeszcze że ty już nie jesteś w żadnym związku???

Gość gość124
Dżolka. nie poznał nikogo. co wtedy ?

Gość gość
ty oczywiście wiesz najlepiej czy kogoś poznał czy nie

Gość gość
powinien taką decyzje podejmować razem z toba

Gość gość
daj sobie z nim spokoj, pisze powaznie, on sie z toba nie liczy i nawet jemu nie zalezy

Gość dżolka
Ale Ty zakładasz,że nie poznał nikogo czy niby wiesz to na pewno? Zresztą nieważne bo moim zdaniem nie ma to już większego znaczenia. Facetowi po prostu na Tobie nie zależy bo gdyby zależało to nie zachowywałby się tak. Wierz mi,,,,patrząc z boku , oceniając sytuację na chłodno,bez emocji,które Tobie towarzyszą tak to własnie wygląda. Przykro mi,,,,trzymaj się i nie martw,,,,tego kwiatu jest pół światu:)

Gość gość
porozmawiaj z nim jesli razem dojdziecie do jakiegoś wspólnego konsensusu ustalicie pewne zasady to wtedy się wszystko ułoży i wróci do normy. ale pod warunkiem ze on tez bedzie chciał z niektorych rzeczy czy zachowan zrezygnowac lub zienic tak zebyście czuli sie lepiej w tym zwiazku..... razem lepiej... najlepiej... powodzenia!!!