Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podstawy sztuki przyrządzania posiłków. Zaczynamy od rzucenia na głęboką wodę

Polecane posty

Gość gość

Mała dygresja na początek, nie ważne jak i w jaki sposób, składnikiem może być coś wieloskladnikowe ale już gotowe i można użyć od ręki, sól jest zakazana,przyprawa czy woda czy olej do np smażenia też jest składnikiem. Wymyśl potrawę którą przyrzadzasz z czterech składników. To ma być pyszne danie, pełne. Popiszemy się kreatywnością.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Podpowiem. Zupa pomidorowa: pieprz tłuczony, woda, pomidory, kości uda wołowego. Gotujemy wodę z tłuczonym pieprzem i kośćmi. Długo aż wyjdzie mocny bulion, kości wyjmujemy gdy się woda wygotuje. Wkrajamy pomidory w ćwiartki, dużo! Uzupełniamy wodą w trakcie gotowania . Pyszota :) Pomidorowa może być na multum sposobów robiona ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×