Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwa ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam staramy się z mężem o dziecko od 3miesiecy podczas tego miesiąca zaczęła brać cyclodyon ponieważ mam miesiączki nieregularna . termin miesiączki mam w niedzielę od tygodnia potrafię spać non stop szybko się mecze denerwuje dzisiaj rano mdlilo mnie godzinę ale później przeszło boli mnie od wczoraj podbrzusze tak na środku inaczej niż na okres i to nie zawsze tylko momentami tak zakuje i trwa to może 5 góra 10minut. Testu nie polecenie mi bo dopiero w niedzielę okres. Nie miałam żadnego plamienia które mogłoby sygnalizowac zagnieżdżenie się zarodka. Dzisiaj w nocy miałam uczucie że moje piersi zaraz pekna. Dodam że od 3dni ciągle w nocy biegam siku . zawsze całą noc wytrzymywalam a teraz muszę się budzić. Proszę się nie śmiać ale nie wiem czy to może być ciąża a jestem niecierpliwa

Gość gość
wygląda na objawy ciąży, ale równie dobrze mogłaś sobie uroić ja w poprzednim cyklu też byłam pewna że jestem w ciąży a potem przyszedł okres

Gość gość
Właśnie ją mam tak ciągle ale w poprzednich cyklach tak nie bylo

Gość gość
Niestety objawy nie są jednoznacznie bo w pierwszych tyg. po zapłodnieniu występują podobne objawy do okresu przed miesiączką.

Gość gość
Tak to już czytalam właśnie a czyjeslibym test zrobią jutro kubw sobotę wyszedł by prawidłowy czy mam czekać aż do niedzieli

Gość gość
Może być tak przez lek. Nie nastawiaj się za bardzo

Gość gość
Nie nastawia się bo to już 3 cykl i pewnie nici ale bardzo bym chciała może ją sobie uroilam

Gość gość
Oj tam nie spinaj się strasznie. Trzeba myśleć optymistycznie

Gość gość
No i znowu mnie zaczęło mdlic i tak głową zaczęła pulsowac dziwnie się czuje tak jest pierwszy raz ale to co miesiąc mam urojenia odkąd zaczęła się starać. No nic dziękuje wam za odpowiedź na mój post. Mam nadzieję że uda sie

Gość gość
zrób test co ci szkodzi,już powinno wyjść

Gość gość
Jeśli mam dostać w niedzielę okresu to jutro wyjdzie już wynik ok?

Gość gość
no powinien wyjść to tylko 3 dni

Gość gość
a tym bardziej jak masz mdłości to już powinno wyjść ,a w razie negatywnego powtórz w ponidzialek

Gość gość
Dziękuj***ardzo no to jutro kupie test i wykonam go bo dzisiaj już mnie na sen zbiera dziękuj***ardzo za normalne odpowiedzi