Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sponsoring

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem studentką 1 roku medycyny. Choć studia zaczęły się niedawno, poczułam już, co to znaczy niedobór grosza :-D. Wynajmuje z koleżanką mieszkanie, bo nie dostałam akademika. Dochodzą więc koszty utrzymania, których by nie było, gdybym mieszkała z rodzicami. Same studia też kosztują. Musiałam już kupić fartuch, który kosztował ponad 100 zł, atlas i inne mniejsze rzeczy, a zapowiada się więcej. Oprócz tego nie powiem, lubię włożyć w swój wygląd ;) A rodzice mają niestety ograniczony budżet. Co więc myślicie o sponsoringu, chciałam zobaczyć jak ludzie się do tego odnoszą. Sprawdzałam na portalu i niektórzy oferują nawet 7 tys. miesięcznie. Dodam, że pasztetem nie jestem, raczej mam powodzenie, oprócz tego można że mną pogadać na różne temay, więc znalezienie kogoś chyba nie byłoby trudne ;)

Gość gość
W Polsce studentce nie dają nawet 1000 za miesiąc. A prowo: 1/10

Gość gość
Chcesz się puszczać za kasę, twoje życie twój wybór, tylko od razu powiem -nie ma się czym chwalić. :O U mnie w domu też nigdy się nie przelewało i duma nie pozwalała mi pożyczać pieniędzy od mamy, a szkołę, prawo jazdy, potem samochód i życie opłacałam i opłacam sama. Jeżeli jesteś taka ogarnięta tak jak piszesz to z łatwością pogodzisz studia z pracą :)

Gość gość
Nie wiem, dlaczego uważasz, że to prowo... A komu więcej dają, babie po 40??? Ja mówię tylko, co widziałam w ofertach

Gość gość
Studentka i 1 tys 2 .5 tak

Gość gość
Żeby pogodzić studia medyczne z pracą trzeba być chyba mega geniuszem, ja nim nie jestem. Tu jest naprawdę w cholere nauki. Dopiero 3 tydzień, a już dwa kolokwia :-S

Gość gość
OK , na pracę nie masz czasu, ale na "interesujące" spotkanie z gościem przy forsie już masz czas :O Spoko, każdy ma tam jakieś priorytety, tylko żebyś potem nie żałowała, że twoje życie to tania "ukryta prawda" albo żałosny temat z "rozmów w toku", czyli porażka konkretniej :D

Gość gość
Pożyczka na Dowód dla Każdego htt://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód bez zaświadczeń - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, chwilówki na dowód bez bik Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
Może znacie jakiegoś bogatego faceta, tylko zadbanego max. 40 lat, który byłby chętny?

Gość gość
Odpuść sobie sponsoring to ciężki kawałek chleba.

Gość gość
Przecież nie robiłabym tego całe życie, tylko przez studia, a jeśli skończę te studia, to moje życie mysle, że da mi satysfakcję, bo nie jestem na wydziale gier i zabaw i mam perspektywy. A co do spotkan, to przecież ich byłoby kilka na miesiąc, a praca codziennie, to i tak lepiej

Gość gość
Na czym ta ciężkośc polega niby? Przecież nie poszłabym do klubu go go, tylko z jednym facetem, myślę, że tak jest lepiej

Gość gość
Pożyczka na Dowód dla Każdego http://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód bez zaświadczeń - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, chwilówki na dowód bez bik Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
Ja się spotykać z jednym od 2 lat. 1500msc. Jest fajnie,nie żałuje

Gość gość
Jak jesteś ładna, to bym cie zerznal, ale za darmo, bo mnie nie stać

Gość gość
A wiecie może gdzie można znaleźć takiego faceta?

Gość gość
Dobra widzę że podjęłaś już decyzję i czekasz aż ci przyklaśniemy :O Chciałaś znać zdanie innych, powiem ci moje. Uważam że jesteś albo bardzo głupia albo bardzo leniwa, albo co gorsza jedno i drugie :O Smutne jest twoje postrzeganie świata, potrzeb, wartości, a jeszcze bardziej żałosne i smutne jest to że taka osoba jak ty może w przyszłości mnie leczyć... niezłą łatkę dorabiasz też wszystkim innym studentką, kobietom. Nic dziwnego że faceci później myślą że kobiety to wyrachowane S/U///K//I :( Na koniec życzę ci tego czego sama pragniesz, czyli starego obleśnego dziada z miękką pałą, z jego wspaniałą rodzinką w tle :D Echhh smutne to wszystko , ale skoro tego pragniesz...

Gość gość
Przyszłość. Ojciec/mąż przychodzi na konsultacje bo źle się czuje. 'O hey! dzisiaj za darmo!

Gość gość
Przecież nie chce tego przez resztę życia. To byłoby chwilowe i na pewno nie poszłabym że starym dziadem do łóżka, max. 40 lat, nie podjęłam jeszcze decyzji, ciągle się zastanawiam, czy potem nie czułabym się z tym źle i naprawdę nie uważam się za wybitna, ale żeby dostać się na ten kierunek nie można być głupim.

Gość sprzedawać ciało to sprzedawaj
Ale sponsoring nie polega na gadaniu, pomyślałaś o tym? :O

Gość gość abc
ALE TY GŁUPIA I LENIWA jesteś i na takim kier studiów Jestem Facetem i zaczynałem to mnie na jedną parę adidas ów nie było stać. Ale byłem i jestem pracowity i nie mam nałogów : Zarobiłem na studia i utrzymanie Do robiłem się samochodów Małego domu Teraz już mam drugi -270 metrów kwadratowych Sam opłacie swoje wesele Mam dzieci żonę I mam dopiero 30 lat To wszystko bez kredytu Ok jestem facetem ale TY NAWET NA STUDIACH NIE UMIESZ SIĘ UTRZYMAĆ To co chcesz robić TO będziesz prostytutka !!!!!!

Gość gość abc
Pamiętaj alkoholikiem zostaje się tylko raz w życiu I Kur....w ą zostaje się tylko raz Oczywiście na całe życie

Gość gość
Ja nie mówię, że mi nie wystarcza na zycie. Dostaje od rodziców i na takie podstawowe rzeczy wystarcza, nie jestem rozrzutna, gdybym była, siedziałabym teraz głodna...

Gość gość abc
Nie pchaj się w te bagno z "tego" nie ma odwrotu tzw po cichu

Gość po trupach do celu
kürwa jaki teraz kompletny brak morałów, panienki studentki doopy za kase dają, zero wyrzutów sumienia i szacunku do siebie, przykre, i to przyszle lekarki czy inne "niby szanujące" się zawody, musze spytać mojej adwokatki czy lekarki czy dawała doopy na studiach, ciekawe jaką zrobi minę

Gość gość
i co podjelas decyzje?

Gość gość
Życie jest tylko jedno i to co zrobimy samo się nie wymazuje.Możesz się oszukiwać,racjonalizować a pamięć duszy to coś co prędzej czy później Cię dopadnie i nie wiadomo ile za to zapłacisz.

Gość gość
Ja coś wiem na ten temat.Z autopsji...Takie życie,nawet na chwilę niszczy poczucie własnej wartości.No chyba,że jesteś bezwzględną suk...

Gość gość
Na studiach,a było to jakieś 15 lat temu,myślałam podobnie.Dziś mam mnóstwo problemów finansowych,a mimo to nigdy nie zdecydowalabym się popełnić tego błędu raz jeszcze.Najprawdopodobniej znowu wyjade za granicę do ciężkiej pracy,bo innego wyjścia nie mam,ale do tego syfu,jakim jest sex za pieniądze nie wrócę.

Gość gość abc
Masz rację TRZEBA być odpowiedzialną Choć kalkulacja i opłacalność mówi inaczej