Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniam mniam mniam

Ale on przystojny ....

Polecane posty

Gość mniam mniam mniam

Są ludzie co mają wszystko - iDEAŁ- mega inteligentny, wykształcony, z klasą, przedsiębiorczy, władczy, wrażliwy a do tego cholernie seksowny. .. Co za egzemplarz. Palce lizać.

Gość gość
taki był każdy z moich byłych ... Ideały ... kazdego z nich kochami bardzo za kazdym z tęslknie ... seks z każdym z nich wprost Mistrzostwo ...

Gość mniam mniam mniam
Jak włoży garnitur. to odkleić się wzrokiem d niego nie mogę. czy on nie zdaje sobie sprawy jak na mnie działa, a te usta soczyste, wiem, bo całkowałam je już.. mniam mniam

Gość gość
tez takiego znam ❤️ jest codziennie przy moim boku w pracy:) niestey ma zone:P jego zona to nic specjalnego. Czasem nie moge sie w ogole skupic, tesknie za nim jak go nie ma:P

Gość gość
TAK CUDOWNY :) Marzenie, Ideał mam obsesje na jego punkcie ... cudny wierny i bosko całuje :) magiser.... uuuu ... normalnie pragnę go najbardziej na świecie

Gość mniam mniam mniam
On ma tytuł naukowy, nie jest mgr....więcej..

Gość gość
Boże, ale idiotka :D

Gość gość
już tęsknię z całuh sił i całego serca , jest moj zadnej go nie oddam ... będęgo niego jak lwica walczyć

Gość mniam mniam mniam
Idiotka? Sam/a nim/ą jesteś . Niby co ci pozwala tak pisać. lepiej się poczułaś/eś zazdrośnico/ku.

Gość gość
Idiotka? Sam/a nim/ą jesteś . Niby co ci pozwala tak pisać. lepiej się poczułaś/eś zazdrośnico/ku. xxx xxx xx Zazdrościć? Raczej współczuć głupoty i temu kolesiowi, że taka na niego leci. Lecisz na niego, bo ciacho jest, a nie dlatego, że ma tam jakieś wykształcenie.

oj przestańcie już psuć klimat. Napiszcie lepiej coś jeszcze o tym facecie :) Jaki jeszcze jest, co byście mu zrobiły ? :) Puśćcie wodze fantazji

Gość mniam mniam mniam
Nie zgodze się, bo jego inteligencja działa na mnie jak afrodyzjak, a wygląd-tak przyznaję - on jest mega przystojny, seksowny, świetnie się ubiera. Nie jest próżny, jest skromny dlatego tak na mnie działa. Ale ja nie zachwycam się każdym ciachem, gogusiem . Co za mężczyzna

Gość gość
Skromność i inteligencja to tylko mały dodatek. Lecisz na niego, bo to ciacho, i tylko dlatego. Swoje możesz mówić.

Gość gość
muszę go mieć za wszelką cenę!!!

Gość gość
bede łazić za nim , kłamać u, zrobię wszytko co w mojej mocy, nawet sterczeć pod jego blokiem jak geniusz którym jestem, obciągać mu dzien i noc :P , niaczyć jego dzeci.... KOCHAM GO!!! i wcale nie chodzi mi tylko o sex

Gość gość
i jego soczyste usta

Gość mniam mniam mniam
20-20 masz jakiś problem dziecino?