Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwuznaczne uczucia wobec Mojej Gwiazdy

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo dwuznaczne uczucia wobec ciebie Moja Gwiazdo,ty nie jesteś złą osobą,gdybyś była,to wyczułbym na kilometr twoje sztuczne zachowanie.Naprawdę bardzo wiele nas łączy,ale będzie to bardzo burzliwa relacja.Z nikim mi się tak nie gadało o życiu jak z tobą.

Gość gość
ty jesteś wrażliwą,szczerą dziewczyną,zagubioną,niezbyt szczęśliwą,jesteśmy bardzo dobrani,nie jakaś idealna miłość,ale już bardziej dobranych osób możemy nie znalezc,ale z drugiej strony jak ci się włącza rozkapryszona Lady,co nie dostała w odpowiednim wieku w dupę,już nie mówiąc o tych twoich hormonach

Gość gość
to obciach tak kogoś nazywać.

Gość gość
może i obciach,,,ale ja jestem szczerym człowiekiem,i dlatego my się tak dogadujemy z Gwiazdą

Gość gość
Ile lat ma ta twoja gwiazda?

Gość gość
Gwiazdo uwierz,że gdyby nas naprawdę bardzo wiele nie łączyło,może nie pod każdym względem,ale pod bardzo wieloma względami,nie mielibyśmy o czym rozmawiać raz na miesiąc,nie mówiąc o spotkaniach cotygodniowych

Gość gość
jedyna inna szansa na dobrany związek dla nas,to może być uwiedzenie przez ciebie tego kolegi oraz zrezygnowanie Marty z pójścia do klasztoru,ale to mało realne się wydaje,jesteśmy chyba na siebie skazani

Gość gość
tylko ten kolega ma żonę i dzieci,a Marta chyba najlepiej czuje się sama,a szkoda

Gość gość
więc chyba jesteśmy na siebie skazani