Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina mnie wk*********a

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam dopiero 20-ste urodziny, nie dawno skończyłam szkołę. Pracowałam dorywczo gdzie sie dało, nawet po 12h dziennie.. a moja rodzina traktuje mnie jakbym była trzydziestoletnim pasożytem bez pracy... Jak mam prace i zarabiam to jest wszystko dobrze, a jak skończy się praca to humor zmienia się o 180stopni. To nie jest tak że ja nie chce im pomagać finansowo bo chce, ale kurw**.. ta cała sytuacja mnie już wykańcza. Nie mogę sobie znalezc stałej pracy więc łapie się dorywczych.. to chyba oczyiwste że one się prędzej czy pozniej kończą. Podam przykład : Wczoraj miałam ostatni dzień na produkcji jako zastępstwo za stałego pracownika. Wróciłam po 12h do domu, obiadek podany, wszyscy w skawronkach, mili, sympatyczni i kochani. Dziś zostałam w domu i nagle już nie jestem dobrą córką. Wyżywają się na mnie, ciągle coś im nie pasuje, szantaż emocjonalny normalnie.. Jezu jak mnie to w*****a.. cały dzień mi psują humor, i dają takie poczucie winy. Więc zamiast cieszyć się dniem wolnym to spędzam cały czas na szukaniu ogłoszeń o pracę. Serio.. w*****a mnie to bo sama chce pracować, a nie jesteśmy racy biedni że nie stać nas na chleb czy rachunki. Rozumiem gdybym nie chciała podjąć tej zj*****j pracy i nic nie robiła ale chce i sprzątam, pomagam nie pije nie pale. Kurwa.

Gość gość
Uczysz się? Jeżeli nie to maja trochę racji, powinna płacić swoją część rachunków i jedzenia i tyle w temacie

Gość gość
Ją zaczęła pracować jak miałam 16 lat, w wieku 18 na pełen etat i szkoła zaocznie, jak miałam 20 byłam na swoim... I wszytko dorywcze... Chyba ci wygodnie u rodziców i oni to widza że nigdy się ciebie z domu nie pozbęda

Gość gość
Autorko ja mam 22 lata i identyczną sytuację! Spokojnie identyczna mogłabym napisać o sobie ;/ skąd jesteś?

Gość gość
zalatw prace z hotelem, i idz na swoje