Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobam się tylko brzydulom

Polecane posty

Gość gość

Nigdy w życiu nie zainteresowała się mną przeciętna kobieta. Jedynie jakie coś tam próbowały to brzydule. Próbowałem jak byłem młodszy podrywać przeciętne szare myszki ale każda miała mnie gdzieś. Teraz jak jestem starszy to próbuję poprzez portale randkowe i to samo, każda przeciętna ma mnie gdzieś, większość nawet nie odpisze. Było sporo randek i same kosze... żadna przeciętna nie chciała dalszych spotkań za to kilka zapuszczonych kobiet z nadwagą owszem, jedna to była wręcz kwadratowa. No cóż sam jestem raczej szczuły i wysoki ale widać że kobietom to muszę się bardzo nie podobać skoro tak mnie traktują. Mam obecnie 33 lata i jestem praktycznie całe życie sam. Czy facet może być aż tak brzydki że żadnej się nie podoba? jak patrzę w lustro to tragedii nie ma ale reakcja kobiet? o co chodzi?

Gość gość
A nie próbowałes chociaż puknąć którejś z tych brzydul żeby zobaczyć chociaż jak wygląda sex?

Gość gość
Mam to samo. Jestem kobieta. Atrakcyjną. Przyciągam samych brzydali a w dodatku nic sobą nie reprezentujących..

Gość gość
Niestety przy kobiecie kwadratowej nawet mi nie stanie... po prostu nie wyobrażam sobie seksu z taką osobą, brzydzi mnie sama myśl.

Gość gość
Dziwne, wiele kobiet na tych portalach ma wagę w normie albo wręcz chude.

Gość gość
Poszukaj wśród ładnych kobiet, dlaczego szukasz przeciętnych. Jak kochać, to księżniczkę. Jak kraść, to miliony :-)

Gość gość
Ale niektóre wstawiają zdjęcia z oddalenia a jak już wstawiają zdjęcie twarzy, to zakrywają szyję i drugi podbródek włosami ;)

Gość gość
Kobietom to sie pewnie nie podoba Twój charakter, już pisanie jest niefajne...

Gość gość
Dziwne, to nigdy żadna Ci się nie podobała z tych zainteresowanych? Może ty jakiś wybredny typ jesteś

Gość gość
Jak komuś może podobać się kwadratowa kobieta?

Gość gość84
Wcale to nie takie dziwne. Jeśli chodzi o portale to do mnie też piszą same (dla mnie) totalnie nieatrakcyjne. Z reguły mamuśki koło 30stki - ze sporą nadwagą, generalnie zapuszczone i do tego niereprezentujące za wiele. Poza tym zdarzają się kobiety single, ale całkowicie dla mnie aseksualne. No ale one pewnie piszą do "każdego". Inne kobiety odpisują sporadycznie, albo tylko pół-zdaniami, więc konwersacja po pewnym czasie się kończy. Chyba tylko z trzema miałem fajny kontakt - ale wszystkie były z innych miast i raczej to były relacje koleżeńskie. Taki urok portali.

Gość gość
gość84 - tam chyba trzeba mieć wygląd modela, do mnie owszem pisały ale co z tego jak po spotkaniu każda pełna olewka.

Gość gość84
W przypadku portali to chyba tak. Ale to już taka specyfika tego typu miejsc.