Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto pewna ciekawa właściwość, która dotyczy wszystkich kobiet

Polecane posty

Gość gość

Jak facet jest dla kobiety atrakcyjny fizycznie i hormonalnie to wygoogla 3 skomplikowane terminy, których nie rozumie, wplatając je potem w rozmowach w niezłożone zdania to jest elokwentnym erudytą. Jak kleci po angielsku niezrozumiałe, niegramotne konstrukcje to biegle posługuje się językiem, jak uderzy w jednostkę centralną, albo zainstaluje sterowniki to jest geniuszem komputerowym, jak jedzie w szkole na samych pałach to jest: "Zdolnym leniem". Analogicznie facet, który jest wizualnie nieatrakcyjny, gdy ma pasję i pojęcie o czymkolwiek(rzetelne pojęcie) to jest drętwą, nudną ciotą.

Gość gość
jak rozumiem, należysz do tej drugiej kategorii. No to czym sie takim interesującym interesujesz, że miałoby to zaciekawić kogokolwiek, nie tylko kobiety? fizyka kwantową? chemią nieorganiczną? zbierasz geologiczne ciekawostki poswiecie i podrózujesz? czy od czasu do c\zasu zamoczysz kij w rzece, wuażając,że jesteś wędkarzem, a interesujesz sie sportem, ponieważ czytasz przegląd sportowy i oglądasz mecze w tv? w tv, bo na mecz chodzić na stadion to za daleko, a bilety kosztują???

Gość gośćanlizatorka
nie dla mnie kolego ,dobrze wiem kiedy kogucić stroszy piórka i się puszy jak to samiczek ,a kiedy ma coś wartościowego w głowie:-)

Gość gość
taka jak ty to zrobiłeś właśnie, uważając,że wyrażeniem " atrakcyjny hormonalnie spowodujesz,że kobiety padna z wrażenia. otóz nie padna, bo to co napisałeś , wybitnie obnaża Twoją miałkosć umysłową, a od żalących sie narzekaczy kobiety uciekają w pierwszej kolejności. nikt nie lubi smutasów i narzekaczy " jaki to ja bieedny i nieeszczęśliwy, a świat jest zły, a koboety wredne, bożadna nie chce takiego wspaniałego faceta jak ja". otóż nie tędy droga, drogi panie, pora zmienic nastawienie, skoro urody sie niae da, to może choc humor by sie dało??

Gość gość
Taaa, a w realu i tak zwyciężają hormony i ślinisz się na widok przystojnego, zadufanego mięśniaka, modela, który się wysłowić nie umie, zaś mózg się wyłącza definitywnie.

Gość gość
Za oglądanie się na ulicy za facetem, chyba jeszcze nikt nie zabił, nieprawdaż?

Gość gośćanalizatorka
byłam otoczona modelami kilka lat i jakoś nie zapałałam namiętnością :-) moje podniecenie zaczyna się w umyśle ale musi mieć męskie ciało nie zaprzeczam :-)ale to chyba da radę udoskonalić jak z natury za kruchy

Gość gość
mózg się wyłącza definitywnie. - włącza się inny mózg

Gość gość
nie wiem co jest w tym dziwnego i dla kobiet i dla facetów atrakcyjność fizyczna i hormonalna :D to podstawa w doborze partnera. każdy zwraca na to uwagę, ale zazwyczaj bierzemy poprawkę na własny wygląd. Dlatego nie dziw się, że jakieś ślicznotce nie zaimponujesz intelektem, skoro może mieć przystojniejszego, chociaż nieco głupszego faceta. Szukaj w swojej kategorii, tam na pewno Twój intelekt zostanie doceniony :)

Gość gość
ot biedny nudny idioto...ja tam oszalałam z pożądania do faceta brzydkiego, który czyta średnio 3 książki tygodniowo i to z tych ambitnych, cudownie się z nim rozmawia godzinami i przede wszystkim facet ma dystans do siebie i poczucie humoru i urok osobisty. A ty masz tylko komputer i regularnie przy jego pomocy walisz te swoje smuty. żadna kobieta takiego nie zechce