Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WITAMINKA E

foteczka do oceny...

Polecane posty

jest mi przykro że w moim pie/przo/nym życiu nikt mnie nie rozumie i zawsze tak było...

Gość gość
Najgorszy pomysł dowartościować się na forum, a w dodatku jesteś strasznie ograniczona, nienawidzisz innych kobiet i wiele razy to tutaj udowadniałaś. Jestes zazdrosna o inne kobiety, życie, urodę. Piszesz na forum, a powinnaś iść do psychiatry. I srasz na inne z pomarańczy Ewelinka. :classic_cool:

nie sram, ale tego nie jestem w stanie udowodnić,ważne że ja to wiem.

a kobiety kocham, mężczyzn też ogólnie kocham ludzi i nie wmówisz mi że jest inaczej bo tak źle ze mną jeszcze nie jest aby ktoś miał mi cokolwiek wmówić.

Gość gość
Żenada. Dziewczyno ogarnij się, bo wstawiasz tutaj swoją twarz i prywatność,a w tle dziecięce łóżeczka. :( srasz na kobiety z tego działu, a sama nic sobą nie prezentujesz. :(

Gość gość
HIM lizałbym cie jak booczek na święta ;-)

na nikogo nie sram!! udowodnij mi? oprócz kaszany co celowo mnie prowokuje, na kogo nasrałam??

Gość gość
Ty to idiotko napisałaś. Zmień styl następnym razem. 🖐️ gość dziś Sokole kawał chu/ja jesteś,celebryckim brzydalcom lizesz dup/ska a ewidentnie ładnej kobietce pieprzysz o fugach. gość dziś Banda przegrańcow,jak cała ta Imperium wstawiła fotę na ktorej wyglądała jak wyblakła smierc na chorągwi zachwytom nie było końca,tu jest ładna,zdrowa kobietka a leszcze piszą że chu/jniaspioch.gif

NO TAK NAWET W P.Ś jest napisane że uczciwi będą niesprawiedliwie oskarżeni. ..

Gość gość
W********ay nudna jesteś, poza tym weszła him , autorka off, to ci przypadek. A co do foty , fugi z czarnym grzybe, . Plus zdjęcie na wdechu, zero rzeźby i sflaczałe tłustawe ramiona

Gość gość
"Foteczka" ??? Nie tylko rozmiarem pasujesz do gimnazjum :-(

Gość gość
HIM szarpałbym cię jak jehowy za klamke ;-)

Gość gość
wiesz dobrze, ze nikt tego nie sprawdzi. nawet nie ma po co. Him dobra rada wypie/rda/laj. Twoja podziałka :classic_cool:

Gość gość
HIM, s********j stąd, tu pani cycki pokazuje...

Gość gość
Jak na osobę w depresji chyba źle wybrałaś wstawianie zdjęć na forum hejterskim.

Gość gość
Moja droga, jeśli już :-) Masz rację, niektórym natura oprócz biustu poskąpiła rrozumu. Ale małe cycki znajdują wielu amatorów, a brak intelektu wręcz przeciwnie.

Gość gość
Ile książek przeczytałam. Psychologiczntych. Kryminalnych. Kryminalno-naukowych. Każdy przypadek "chorego" modlił się, głosił cytaty z Pisma Świętego w trakcie morderstw ,.gwałtów, okaleczań.. Ja się Ciebie też boję. I pisze to całkiem poważnie.

Gość gość
jaka pani skoro to ona him to witaminka e. :O

Gość gość
HIM chyba trafiasz na nieodpowiednich ludzi. Bo czemu miałabyś być nieszczęśliwa, jesteś niegłupia, fajnie wyglądasz. No jakieś błędy muszą być po Twojej stronie. Bo i dzieci by Ci się nieodpowiednie urodziły? :P A ty tak rozbrajająco mówisz, że jesteś nastolatką mentalnie. Nie bądź.

Gość gość
na depresje polecam kutopiryne.. trzy razy dziennie dodupnie, dopochwowo lub doustnie

mało tego!! pewnego dnia mogę wyjść stąd i już nie wrócić...

brak mi akceptacji i życia towarzyskiego poza tym wszystko jest oki :)

Gość gość
HIM wczoraj ja nawet do kościoła na różaniec nie mogę pójść bo nie mam z kim ich zostawić i ja mam je bezgranicznie kochać?! kiedy proszę chocmy do kościółka a one drą ryja że nigdzie nie idą itp...? to ja mam być szczęśliwą matką?? Not so happy! Welcome to my world... Przerażające. :O Nawet gdybyś miała cycki jak Pamela nic by ci to nie dało. Ogarnij się kobieto,bo katoliczka z ciebie żadna. :O