Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miriam Shaded

Polecane posty

Gość gość

To jedna z nielicznych inteligentnych kobiet w tym kraju

Gość gość
nie wzbudza mojego zaufania, mam wrazenie ze to kon trojanski

Gość gość
poza tym to oszołomka, typowa imigrantka, poczytaj o jej mlodosci, jak startowala w wyborach miss, zarzucała organizatorom brak tolerancji, organizotorzy tlumaczyli sie, ze byli obiektywni a ona wykazywala roszczeniową postawe i mase innych tekstów :O dlaczego telewizja pokazuje takie osoby jak ona ? nie rozumiem, o co tu chodzi ?

Gość gość
przecież startuje z list gloryfikowanego tutaj przez trolli Korwina,który to JAKO JEDYNY MA NAS OBRONIĆ PRZED IMIGRANTAMI?więc... o co chodzi?

Gość gość
mi tam ona pasuje, ja też bym nie chciała żeby mi sie tutaj islamowcy pałętali i wprowadzali swoje prawa a kobiety sprowadzali do roli psa przy budzie. Ona jest Polką ale ojciec chyba ciapak i wie jak islamowcy odnoszą sie do kobiet, ona też sćiągała do polski uchodźców poprzez fundacje ale tylko małą grupę i to cywilizowanych ludzi chrześcijan, a nie muzułmanów którym jest przeciwna bo dobrze wie jaki tu rozp/i/ź/d/ziaj zrobią tak jak to teraz czynią w UK, Niemczech czy Francji Ja dziękuje za taki kraj i jak władza nic z tym nie zrobi, a potem taki ciapak będzie chciał zgwałcić moją żone czy córke to za'j'e'b'i'e s********a na miejscu i jeszcze kopaczowa będzie temu współwinna

Gość gość
Miriam Shaded jest pół-polką, chrześcijanką. W każdym wywiadzie ostrzega przed islamizacją. Mówi, że rząd polski absolutnie nie powiniem wpuszczać żadnych muzułmańskich imigrantów. Mówi, że koran każe im mordować niewiernych. Doszło do tego, że dziennikarze manipulanci wyzywali ją od rasistek :D

Gość gość
Co jak co ale tą Miriam to bym połechtał od środka:-)