Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

ruchy dziecka

Polecane posty

Witam mam takie pytanko. jestem w 20 tyg ciąży juz od jakiegos 19 tygodnia zaczelam odczowac ruchy dziecka ale wlasnie tylko w pozycji siedzacej lub najczesciej lezac na plecach, bardzo rzadko bedac na boku a stojac to juz wogole. czy na tym etapie ciazy jest normalne??

Gość gość
Tak, wszystko jest ok.

Gość gość
wszystko prawidłowo. w tedy powinny sie pojawiać. jeśli to twoja 1 ciąża to nie bd czuła ich w każdej pozycji. Dziecko jest teraz jak taka mała żabka :) pływa jak chce. i nie zawsze czujemy :)

chyba jestem za bardzo przewrazliwiona i chcialabym wszystko od razu. za duzo tez chyba czytam a duzo dziewczyn pisze ze w wiekszosci czuja malucha lezac na boku dlatego mnie to zaciekawilo. wydaje mi sie ze wlasnie bedac na plecach dotykajac brzucha czuje lekkie kopniaki

Gość gość
Tez tak mialam. A aktywne w dzien pewnie tez jest ale odczuwasz je wtedy wyraznie kiedy sama odpoczywasz.

w sumie to calymi dniami jestem w domu i wstyd sie przyznac ale leniuchuje wiekszosc czasu nie liczac obiadu i wogole. wiec mozna powiedziec ze odpoczywam caly czas ;)