Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakupowiczka

Polecane posty

Gość gość

Upaczyłam se płaszczyk na all i czekam na koniec licytacji za chwilę, co za emocje, bo chcę go a inni też licytujo. Kosztuje już 38 zł ile podbić Zara koniec

Gość gość
Muszę go mieć, bo niedługo Wszystkich Świętych i nie wypada już 3 sezon na cmentarz iść w tej samej kurtce jeszcze buty muszę dać do szewca żeby korki podbił mi bo pukajom tak już gwozdzie jak idę. Jeszcze jakieś muszę ledżiny gdzieś może za 19 zł będą na all to zamówię to jeszcze zdążą przynsc ale będzie bada mi zazdrościć a płaszcz ten jest z Żary to jeszcze nie miałam taki.

Gość gość
Będzie na czarno a szal mam i czapkę i rękawiczki czerwone. Kozaki mam takie jedne do kolan co do szewca a drugie botki z kożuchem i jeszcze nie wiem które .będę wtedy niosła różne wieńce i znicze bo dużo kupiłam żeby ładnie na grobach bylo to też wygodne musza być buty bo jeszcze też można się obalić i będą się śmiać że mnie tam.

Gość gość
Udało się wygrałam będzie płaszczyk. Śliczny i modny i niedrogo i nic nie po niszczone piszom. Czasem to umie coś poszukać takiego i jestem wtedy ładnie ubrana. Bo do sklepu iść to aż żal jak takie ładne są rzeczy ale tyle pieniążków tam chcą to ja bym musiała całą wypłatę stracić a jedzenie musi być opłaty różne są i jeszcze coś trzeba też odkładać chociaż kiepsko z tym u mnie bo lubię zakupy robić i różne nawet jedzenie takie też są drogie na tydzień idę kupić zawsze a nie starczy to itak .

Gość gość
Też pomyślałam że może ja wystawię tamtom na ale gro kurtkę ale nie wiem bo czy kupiony a prowizję potem jakąś się płaci jeszcze regulaminy dokładnie nie po czytałam . Bo jeszcze cwetr bym chciała ale na olx patrzę i szukam tam sobie bo pójdę najwyżej i przymieze u ludzi w domu.

Gość gość
Też jeszcze takie znalazłam na korku buty ale są nie całkiem pełne tylko takie przekłada i som 3 guziczki z boku ale to już zależy jak pogoda dopisze w tym roku. W zeszłym to ciepło było i kurteczka miałam tylko taka skajke skórkę i już a teraz to chyba zimno będzie i trzeba się okrycie ale też nie jakieś wielkie kurtki tylko żeby ładnie bo też Tam będzie rodzina i gości będziemy mieć no i znajomi niech potem widzom, że mam jakieś tam ciuchy że sobie radzę w tym życiu a nie taka niedojda całe życie jestem, bo w szkole to mnie poniewierali a teraz się dziwić że jestem jak na poziomie

Gość gość
No wiem śmieszne to trochę ale na cmentarz to idzie nagle całe miasto i każdy potem obgadany jest co kto na grób niósł i czy ubrany czy jak.wplacilam tam pieniążki i już mi przyszło na email że już otrzymał wpłatę sprzedawca to szybko to jutro może wyśle to jeszcze priorytetem to szybko i będzie zdąży dojsc

Gość gość
Bym poszła do fryzjera nawet ale akurat że nie czynne bo swieto przecież. Na szczęście moja kuzynka przyjedzie i ona takie warkocze dobierane umie i tak na bok włosy . Ma też kosmetyki to usta sobie tak pomaluj jakoś może na czerwono bo do czapki będzie pasowało to no i ogólnie na grobach u mnie przewodni kolor toczerwien będzie w tym sezonie bo czerwone są znicze moje i kwiaty w wiencach ale też zielone gałązki, to myślę co zielone założyć no ale już bez przesady bo powiecie że sobie robię żarty a ja tam mam dużo rodziny na cmentarzu i mi zależy dlatego. Też naszym uje dużo jedzenia bo po mszy potem wszyscy głodni są i zimno to jakiś pyszny zrobię barszcz i potem na drugie mięso ziemniaki surówki

Gość gość
Myślałam że więcej będzie odp nic już idę spać bo jutro mam na rano do pracy. Część wam.

Gość gość
Gratulacje..........

Gość gość
niedoje//ban/ie mózgowe?

Gość gość
Śmieszny temat ale serio ludzie się stoją tak..

Gość gość
To ja autorka dziś niby wysłany już płaszcz to szybko.

Gość gość
Chciałam się zapytać was czy do plaszcza eleganckiego takiego pasują botki za pięte taki czy lepiej kozaki do kolan takie? Bo nie wiem tamte czy do szewca dawac, bo nie nosze i tak i wydatek tylko ale nie wiem. Jakie lepiej będzie?

Gość gość
Jeszcze też torebki nie mam czarnej. Czerwoną mam taką ale nie wiem bo już chyba nie jest taka zbyt modna. W lumpeksie u nas jest towar nowy w poniedziałek ale znowu wtedy drogo a w piątek już tak tam poprzebierane jest to pójde zobaczyć już w pn najwyżej bo nie wiadomo nigdy. Poza tym pogoda dlugoterminowa już deszcze pokazuje ze będą to dobrze ze parasol mam ładny nowy od wuja bo zostawił u nas.

Gość gość
Cześć dziewczyny. Tu autorka. Nie ma tu wpisów, nie szykuje cie jeszcze się na groby? Mi właśnie dzisiaj przyszedl płaszczyk. Jest ładny bardzo i dobrze leży. Kupiłam też sobie leginsy takie czarne cieplutko mi będzie w nich bo są ciepłe i też kozaki dałam już do szewca. Dzisiaj robię w domu porządki szykuje na gości pokój im do spania .

Gość gość
Ulala nikt nie odpisuje na tym forum. . CZEMU? teraz już inne przygotowania. Takie świąteczne. Na razie to prezenty szukam na olx zabawki itp.itd. też wygrałam w konkursie takie super kubki. Wejdzie tam na jacobs baw się kawą. I się projektuje takie kubki i można wygrać i kawę. Ja zaprojektowałam kilkanaście ale jeden zestaw wygrał. Jeszcze próbuje, bo to fajne na prezent i darmowo. Jeszcze gram o takie książki na innej stronie

Gość gość
Cześć wszystkim w następnym roku tu autorka. W tym sezonie to lepiej bo znalazłam prace z umową i właśnie dzisiaj byłam na zakupach przed świętem zmarłych i mi się tak przypomniało, że mam tu temat. Niektórzy widzę tam odpisali mi nawet to miło, ale nikt nie opisał swoich ciuchów co założy ani na grobach jak będzie a przecież na forum się można czasem poradzić i coś wymyślić też sobie potem. U mnie w tym roku goście też będą w mieście moim ale na obiad idziemy teraz do babci. Tam znowu ona naszykuje dużo że nawet nie muszę kupywać, ale pójdę jej pomóc bo się udręczy tyle. Wiecie kupiłam sobie dzisiaj ładną czapkę i szal taki ciepły w kolorach pastelu taki różowy jasny-kremowy i też szary. Wszystko tak pasuje ładnie i akurat że po 19,90 w sinsaiu było i wybór jest tam spory to polecam sie udać do tego sklepu Wam. Dostałam w lumpeksie ostatnio na nowym towarze bardzo ciekawą kamizelkę z futerka. Jest to futrko jasno różowe taki pastel blady, delkatny nie ostry. To mam do tego jeszcze właśnie te czapke i szal. Tylko mam problem z butami bodrogie mocno a już mi pieniędzy za dużo nie zostało, bo te znicze jeszcze i w tym roku chyba kupię wrzosy kwiaty bo na targu widzialam po 7 zł tak doniczka i z tego takie zrobie bukiety większe a do tego jeszcze sie kupi cięte kwiaty w wazon sztuczne co postoją, no bo jak zamróz przyndzie to po co ma być żywe, a wrzosy troszke chyba jeszcze postoją pan tak powiedzieł ten na targu co je ma. To tyle, tagże widzicie, że są zmiany u mnie i będzie inna stylizacja nawet bardzo ciekawa. Z tymi butami dam wam znać jeszcze, aha bo te co rok temu to tak się wykoślawił korek jeden do środka i jak idę to mi przeszkadza a to można całe korki chyba wymienić więc zobacze jeszcze czy sie nie da uratować tej sytuacji mojej bo przecież to już za chwile to swieto nasze znów. Pozdrawiam piszcie jak wy.

Gość gość
Zzzzzzzzzzz ziewanie mnie bierze czemu nie na piszecie mi tu nic w temacie moim?