Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pediatra Lublin

Polecane posty

Gość gość

Hej. Możecie polecić jakiegoś naprawdę dobrego pediatrę z Lublina ?

Gość gość
Ja mogę polecić doktora Artura Lutego z Willowej. Przychodzę do niego z córką od 7 lat. Jak na razie wszystkie diagnozy które stawiał były trafione. No i nie przepisuje od razu antybiotyku żeby mieć wszystko jak najszybciej z głowy.

Gość asdsas
Nie polecam w/w lekarza, płaci się niemało, a jakość leczenia pozostawia wiele do życzenia. Lubi namawiać do zakupu nebulizatora, na co część rodziców się decyduje, a potem okazuje się to zbędny, warty kilkaset zł wydatek. Kiedyś wezwałam go w niedzielę i jak mi zaśpiewał 200 zł, to się zdziwiłam. To samo dr P. słynący z leczenia proszkiem troistym. Pani dr Ż. świetnie radzi sobie ze zwykłymi schorzeniami, u mojej córki przez rok czasu nie potrafiła stwierdzić astmy. Autorko, ciezko o dobrego pediatrę, coś o tym wiem. Znam dobrego nefrologa i pulmonologa. Czy dziecko jest alergiczne?

Gość gość
Ja też chętnie podepne się pod temat.Ja z kolei szukam dobrego alergologia aby stwierdził czy faktycznie dziecko ma alergię i ewentualnie.jakieś leki. Byłam z synem na testach ale koniecznie muszę powtorzyc

Gość gość
Muszę powtórzyć u naprawdę kogoś mądrego i kogoś ktoś się na tym zna

Gość asdsas
Autorko-ja odwiedziłam kilku lekarzy, a często oni mnie, płacisz krocie za nic niewnoszące leczenie. Nie odpowiedziałaś, czy dziecko jest alergiczne, a się denerwujesz. Z czystym sumieniem mogę polecić dr G.-pulmonolog, która przyjmuje na Hipotecznej. Nie wypisuje tych samych leków każdemu pacjentowi, potrafi się pochylić na chorobą, czego nie uświadczyłam u innej dr tej samej specjalizacji (Ż) przyjmującej na Chodźki. P.S. Wcześniej opisywana lekarka, również na Ż jest pediatrą, ale wg mnie szkoda pieniędzy.

Gość asdsas
Gość 12.16 pulmonolog też może zlecić wykonanie testów, wystarczy zdobyć skierowanie do niego, co wcale nie jest trudne. A i jeszcze jedna sprawa, pulmonolodzy przyjmują codziennie, naprzemiennie, więc telefonujesz, rejestrujesz i jedziesz, wcale nie o 7 rano, jak jest na Chodźki i czekasz kilka h, by lekarz przyjął.

Gość gość
Ale czy ten pulmunolog naprawdę zna się na rzeczy?naprawdę zależy mi na dobrym lekarzu.Byliśmy u lekarki która wpisała leki ale mam wrażenie,ze wogole nie dzialaja

Gość gość
A jeszcze coś...Napisała byś pełne nazwisko,czy raczej tutaj nie chcesz?

Gość asdsas
Wg mnie tak. Naprawdę przebrnęliśmy przez sporo lekarzy konowałów i tę lekarkę mogę z czystym sumieniem polecić. Musisz sprawdzić sama. Druga lekarka, która pracuje na zmianę z dr G też ponoć jest dobra.

Gość asdsas
Wolę nie pisać, bo nie wiem, czy mogę. Na Hipotecznej są tylko dwie lekarki pediatra-pulmonolog, także znajdziesz ją bez problemu.

Gość gość
Oki.Dziękuję w takim razie.A Twojemu dziecku dobrze dobrala leki?O ile bierze wogole? Mój syn chodzi juz drugi rok do przedszkola a ciągle przynosi kaszel.Nie wiem co jest grane.Dopóki nie trafię na kogoś mądrego to tak od lekarza do lekarza będziemy się "bujac". A prywatnie do tej Pani dr.można??

Gość asdsas
Podaj maila, wszystko Ci opiszę, dam swoje rady, tylko po południu, bo teraz muszę wyjść.

Gość asdsas
Nie wiem, czy przyjmuje prywatnie, ja chodziłam na Hipoteczną.

Gość gość
Oki.chętnie...gwiazdeczkaa20@wp.pl

Gość gość
Gwiazdeczkaa20@wp.pl tam są 2litery są na końcu. Dziękuję i czekam na maila. pozdrawiam

Gość gość
Żyszkiewicz bez dwóch zdań

Gość asdsas
Ok, odpiszę później. Do gościa z 13.09- pod warunkiem, że dziecko cierpi tylko na zwykłe przeziębienia, bo jak już pisałam przez rok nie rozpoznała u córki astmy, przepisała przez ten czas 13 antybiotyków, a ja dostałam nawet rabat na wizyty..

Gość gość
prowadziła w rodzinie wcześniaka... życie małej i zdrowie uratowała. jak dla mnie 100% skuteczności

Gość gość
bardzo doświadczony pediatra przyjmuje w http://pediatralublin.com.pl/ można umówić się też na wizyty w domu, ja też już nieraz konsultowałam się telefonicznie

Gość gość
poszukaj sobie w wyszukiwarce http://www.pkt.pl/ Na pewno znajdziesz jakiegoś wartego uwagi. A tych "polecanych" z forum to sobie odpuść...

Gość gość
Ja również chodzę do pediatry Artura Lutego w Lublinie i jestem bardzo zadowolona. Ze strszym dzieckiem chodziłam do innego lekarza co w ogóle mylił się w chorobach i podawał nie odpowiednie leki co skutkowało , że choroba się przedłużała.

Gość gość
Ja również jak każda matka chucham i dmucham na swoje dzieci i szukam jak najlepszych lekarzy gdy coś im dolega. Doktor Luty (http://pediatralublin.com.pl/) jest naprawde dobrym lekarzem, skoro tak go wszyscy polecają, byłam u niego ostatnio z moją Zuzią i również jestem zadowolona.