Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 123456

Tabletki czy ginekolog

Polecane posty

Gość Kasia 123456

Wykonałam dziś kilka testów ciążowych! 3 pozytywne, jeden negatywny! Okres mi się spóźnia kilka dni. Prawdopodobnie jestem w drugim, maksymalnie w trzecim tygodniu ciąży. Chciałabym wziąć tabletkę wywołującą okres. Czytałam o Mifepristone. Czy powinnam iść do ginekologa by mi takie tabletki sprzedał czy może jest inny sposób na zakup. Proszę o porady bez umoralniania. Mam 30 lat i jestem pewna co do mojej decyzji!.

Gość gość
Nie będę umoralniała - bo to nie moje dziecko. Jednakże pomimo 30 lat oczekuje się od kobiety przynajmniej choć trochę ogarnięcia. A Ty zadajesz pytanie na forum... Pachnie niezłą infantylnością i indolencją...

Gość gość
upewnij się że to ciąża. Zrób badanie beta hcg z krwi.

Gość Kasia 123456
Nie zamierzam nikomu się tłumaczyć. Nie znacie mojej sytuacji i moich problemów. Potrzebuję porady i pomocy. To, że ktoś mi napisze, że jestem infantylna raczej mi nie pomoże. Dziś chcę zrobić test. Jeśli będę w ciąży jestem zmuszona wziąć tabletki lub poszukać innego rozwiązania.

Gość gość
Żaden ginekolog nie sprzeda Ci mifepristone, bo to lek niedopuszczony do sprzedaży w Polsce, a pomoc w aborcji jest karalna i może pójść za to do więzienia. Zestawy poronne z mifepristone można zamówić wyłącznie na womenhelp org lub womenonweb org. Potrzebujesz więcej informacji ? wejdź na maszwybor net