Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Nie wiem, czy to prawda, czy żart, ale jeśli żart, to nieśmieszny. Wczoraj na angielskim portalu znalazłam taki artykuł. Według niego w Niemczech, w Lubece, nieletni uczniowie ( 13-14 lat ) w godzinach 8.30-13.30 będę gotować w ośrodkach dla imigrantów i w dodatku będą po nich sprzątać, w tym zmieniać ich pościel ( ciekawe, czy toaletami też się zajmą? ). Jestem tym zdziwiona. Dlaczego imigranci nie mogą sami sobie gotować i sami po sobie sprzątać? Na szczęście według rządów wszystkich europejskich krajów imigranci to bardzo pozytywnie nastawieni do innych ludzie, całkowicie zdrowi i dzieci usługując im, będę u nich całkowicie bezpieczne. Taki obraz imigrantów wyłania się przecież z oficjalnych doniesień mediów. Ciekawe, czy Polacy też poślą swoje dzieci na służbę do imigrantów, a może nie jesteśmy jeszcze zbyt światowi? Artykuł po angielsku znajduje się na stronie: www.express.co.uk http://www.express.co.uk/news/world/612208/refugee-crisis-asylum-seekers-Lubeck-Germany-Angela-Merkel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach