Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zostalismy zaproszeni przez szwagra na

Polecane posty

Gość gość

jego 25 lecie slubu a cala rodzina dostala zaproszenia. Szwagier jest czlowiekim bardzo bogatym niedawno wydawal corke , zrobil jej megawypasione wesele ;) gdzie było prawie 300 os za 120tys zl. My mamy sytuacje taka sobie , nie zyje nam się zle ale na szaleństwa nie możemy sobie pozwolić. Na to wesele szczerze mowiac wycyckalismy się z kasy do koperty daliśmy 300zl bo więcej nie mielismy, serio! A teraz cos takiego. Maz się wsciekl i pwoiiedzial , ze już więcej na żadne wesele do nich nie pojdzie, mnie to zwisa ale i tak poczułam się ... dziwnie. Co o tym myślicie?

Gość gość
A moze po prostu "jeszcze" nie zostaliscie zaproseni? Moze nie mieli okazji sie z Wami widziec ? Kiedy ta rocznica ma byc ?

Gość gość
Mieli okazje :) Wczoraj rozmawiałam z zona szwagra i nic nie mowila na ten temat. :)

Gość gość
to może was nie chcą. mają takie prawo.

Skoro Was nie zaprosili, to znaczy, że Was tam nie chcą. Przecież to ich impreza i to oni mają się czuć dobrze, a nie cała reszta. To, że ich stać na zaproszenie połowy miasta, nie definiuje tego, że mają to zrobić.

Gość gość
Marne prowo... 1/10 bo ktoś się wkręcił...

Gość gość
tu autorka, serio to nie prowo! Maja prawo zapraszać kogo chcą ale brata nie zaprosić to trochę slabe. Jestesmy z M obrażeni.

Gość gość
A mi się wydaje, że to jakieś przeoczenie. Ja bym zapytała wprost dlaczego tak.

Gość gość
co chcesz usłyszec że za mało dałas do koperty i dlatego cie nie zaprasza,kurcze nie masz swojego zycia,idz lepiej z mezem do kina

Gość gość
Przecież to twój brat, serio nie możesz zapytać wprost: czemu nas nie zaprosiles na te imprezę? Ja bymtak zrobila i w zaleznosci od oodpowiedzi bym się obraziła albo nie ;)

Gość gość
Przecież to twój brat, serio nie możesz zapytać wprost: czemu nas nie zaprosiles na te imprezę? Ja bymtak zrobila i w zaleznosci od oodpowiedzi bym się obraziła albo nie ;)

Gość gość
dałas trzy stówy na wesele? Wstyd i tyle. Ponoć do biednych nie należycie. Też bym was nie zaprosiła, bo to szczyt skąpstwa był z waszej strony...

Gość gość
14,22, wlasnie nalzeymy do biednych. Na to wesele kupiłam 2 sukienki i buty. Stracilam mase kasy i jeszcze do koperty musiałam dac :O To jest brat meza a nie mój.

Gość gość
To trzeba bylo kupic jedna sukienke i dac wiecej bo do bratanicy to rzeczywiscie wstyd, moze jeszcze z dziecmi byliscie

Gość gość
taaa od razu po 10000 tysięcy w koperty kafe pieesdy dajecie :-p

Hmmm :o po pierwsze szwagier zaprasza kogo chce, jego prawo :) Po drugie :) piszesz, że na wesele bardzo sie wykosztowaliście...ale z drugiej strony mam wrażenie że sama uważasz, że daliście nieduży prezent...czyli co? Wydałaś dużo kasy na wasze stroje i inne pierdoły związane z weselem, a na prezent potem dałaś to co zostało? to niezbyt ładnie :p

Gość gość
ile masz lat? jak maz brata wydal juz core za maz to ty do mlodych tez juz nie nalezysz. 300 zl do koperty na wesele u bliskiej rodziny bo 2 sukienki itd..... no ogarnij sie. A po drugie jesli to powod to ten brat tez nie kulturalny jest.

Gość gość
Może myślą, że to oczywiste, że przyjdziecie? Czemu rodzina ze sobą nie rozmawia :P

Gość gość
Brat mojego ślubnego rok temu na naszym weselu był z rodziną dali w kopercie 200 zł ale do głowy mi nie przyszło dyskryminować go z tego powodu. No ludzie ogarnijcie sie!!

Gość gość
dokładnie k/u/r/w/a/ oceniać kogoś po ilości kasy w kopercie idiotki :-o

Gość gość
a jak oni zapraszali resztę rodziny - dzwonili, wysyłali zaproszenia? może brat męża zakłada, że to logiczne, że wy będziecie? nie może twój mąż z nim pogadać? jak brat z bratem?