Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresony

Emigracja a znalezienie na miejscu dziewczyny dla siebie

Polecane posty

Gość Zainteresony

Raz już napisałem tutaj o życiu towarzyskim na emigracji odp padały różne... Wiele osób pisało np że miejscowe dziewczyny kompletnie nie zwrócą uwagi na polaka (np Szwedki czy Francuzki) tym bardziej bez dobrej znajomości miejscowego języka. A co z dziewczynami które też są tam na imigracji? Mam na myśli np Czeszki węgierki Ukrainki czy Rosjanki ogólnie te dziewczyny które tez przyjechały ze wschodu :D Niech sie najlepiej wypowiedzą osoby które były za granica

Gość gość
takie trz nie bo wola miejscowych a nie biednego polaczka

Gość gość
j czasami mm wrazenie ze tu iedzi stdo sflutrowanych bab ktora uwieliaja pisac jakto polscy faceci hujni sa :D akis kompleks pseudofeministki :D

Gość Zainteresony
No tak ja mówiłem chciałbym konkrety od osób mieszkających na zachodzie ;) A tak wgl to tam chyba musiałaby być nieograniczona jakaś ilość samców od niemcow przez hiszpanow po murzynow skoro starczałoby absolutnie dla wszystkich od miejscowych bo imigrantki :P

Gość gość
wszystkie ze wschodu to k***y

Gość gość wedrowny
Zainteresony dziś xx znajomość języka to podstawa, nie wierz tym babom co tu plują na polaczków, ten co obraca sie w tpwarzystwie tubylców, zarooocha tubylki:classic_cool: Jak jeszcze dobrze zarooocha to bedzie rooochał codziennie inną:classic_cool: