Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tata zdradza. Powiedzieć mamie.

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się, że tata zdradza mamę. Nie wiem, czy mam o tym powiedzieć mamie. Była u nas kuzynka. Jest to siostrzenica mojej mamy, bo to jest córka siostry mojej mamy. Z tatą nie łączą ich żadne więzy rodzinne. Ma 24 lata. Dziwne było to, że cały czas rozmawiała z moim tatą. Mamy nie było. Właściwie ona przyszła mojej mamy, ale poczekała sobie na nią, a mi się nie chciało z nią siedzieć. Właściwie tematów z nią nie mam, ale schodziłem, nawet nie pamiętam po co na dół, to tak jakby ona się całowała z moim tatą. Czułem się dziwnie, bo wyglądało to jakby byli parą kochanków, parą narzeczonych. Coś takiego, też jakby poczułem takie ciarki na plecach i nie wiedziałem co mam robić. On się całowała z moim tatą tak ustami, to było takie jakby oni się mieli zaraz rozebrać i się tak dziwnie dotykali. Czy powinienem powiedzieć o tym mamie?

Gość gość
Nie, jak juz porozmawiaj na ten temat z tatą, ale nie mieszaj sie w ich sprawy. To Twoi rodzice, ale sami powinni takie sprawy rozwiazywać bo jak będziesz donosić jednemu z rodziców na drugie to tak jakbys była po stronie tego jednego

Gość gość
ja bym powiedziala swojej mamie