Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomózcie mi prosze ładnie sformuowac zdanie

Polecane posty

Gość gość

chodzi o reklamacje butów które k* jest 3 dni w uzyciu a 14 w rekalmacji.i tak w koło mam juz gotowca ale teraz pare słów od siebie tak napisałam ''chcę nadmienić że jest to sytuacja bardzo uciązliwa dla mnie.Buty były kupione z myślą o teraźniejszych warunkach pogodowych a sa wciąż w reklamacji i teraz coś o tym ze dziecko butów potrzebuje jak to ładnie ale i dosadnie ując pomóżcie

o tym,że jest to dla Ciebie sytuacja uciążliwa napisz na końcu.Na wstępie ujmij kwestię felerności produktu oraz fakt,ze buty zostały zakupione dla dziecka,które siłą rzeczy w dalszym ciągu pozostaje bez butów,ze względu na przedłużającą się reklamacje.

Gość gość
ale jak to z sensem ? bo ja bym musiała same k*** puścić 3 dni chodziła w butach do reklamacji na 10 dni.znowu 3 dni pochodziła i znowu sie podeszwy odkleiły.

Gość gość
taki zwykły sklep z butami chyba coraz bardZiej przekonuje sie do takiego deichmana gdzie nigdy nie ma problemów.a w tych małych sklepikach makabra

w ccc moja znajoma kupiła szpilki. O jakie miała problemy,w koncu się wkurzyła i pojechala tam do warszawy gdzie maja siedzibe. No i dostala odpowiedź,że jest za ciężka do tych butów i ja odesłali z kwitkiem :D dziewczyna ma 174 i nosi 36 rozmiar .... porazka. Jak te buty nie były drogie to odpuść,bo nie wygrasz z tymi kretaczami.

a co do dajszmana ... kolega mi opowiadał właśnie,że tam te reklamacje przebiegają bardzo sprawnie. Jego zonie tez się rozkleiły cale buty i zareklamowala.W konsekwencji wymienili jej na nowe :)

Gość gość
Masz prawo złożyć reklamacje i zrób to.Najwyżej ją odrzucą :-)

Gość gość
ja ccc omijam z daleka.tyle skarg a tam jest sa wciąż dziku tłumy. to jakas wielka tajemnica dla mnie