Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierścionek zaręczynowy za 390 zł.

Polecane posty

Gość gość

Mój były po rozstaniu z jego winy, wymyślił sobie, że wrócę do niego jeśli mi się oświadczy. Nie przyjęłam oświadczyn ponieważ nie miałam zamiaru już z nim być. Dowiedziałam się niedawno, ile kosztował pierścionek i tak mi się przykro zrobiło, że jednak za wiele to ja dla niego nie znaczyłam, zresztą tak mnie też traktował, dlatego go zostawiłam, a po tym wielkie przebudzenie i próba zaręczyn. Nie piszcie,że jestem materialistą po prostu on nie uznaje żadnych bubli itp. wykańczał niedawno mieszkanie i nie oszczędzał na tym zbytnio, jak i na alkoholu, papierosach nie najtańszych i nawet zwykłe produkty codziennego użytku, zawsze kupuje markowe, wyśmiewając przy tym mnie że ja oszczędzam i kupuje na promocjach. Jest mi mega przykro bo na prawdę zawinił przy rozstaniu a zupełnie się nie postarał.

Gość gość
Zarabia pomiędzy 3 a 4 tyś., miesięcznie.

Gość gość
Moj maz kupil mi pierscionek za 400zl. I bardzo sie z tego ciesze. Delikatny, cieniutki idealny dla mnie. Nie cierpie bezsensownego wydawania kasy. Jestesmy razem 11 lat, moj maz jest przecudownym czlowiekiem. Nieba by mi przychylil, wybudowal wlasnymi rekoma dla nas dom, ogranizuje dla mnie romantyczne wypady. Nie ocenia sie milosci miara ceny pierscionka, to tak glupie i plytkie, ze az szkoda slow

Gość gość
Przykre .. Ale i tak go nie chciałaś, wiec nie przeżywaj. Trudno było minęło

Gość mroźna
jak facet kocha dziewczynę na zabój a ona kocha jego to pierścionek z odpustu wystarczy a ich miłośc będzie dalej trwać i dalej będą ze sobą szczęśliwi . problem w tym ze ani ty jego ani o ciebie nie kochał /kocha

Gość gość
Oczywiście, że jeśli facet jest dobry to nie zwraca się uwagi na takie pierdoły,on mnie poważnie zawiódł, nie było go kiedy potrzebowałam męskiej pomocy i to nie dlatego że mu nie pasowało. Po prostu boli, że wszystko inne musiało odpowiednio kosztować , a pierścionek na cale życie słaby.