Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak radzicie sobie z krzywdzącymi plotkami na wasz temat??bolą was?????

Polecane posty

Gość gość

jak radzicie sobie z krzywdzącymi plotkami na wasz temat??bolą was?????

Gość gość
Bo mnie bardzo..ludzie rozpowiadają nieprawdziwe rzeczy na mój temat...np. ,że nie mam studiów (a mam)...i ,że zwolnili mnie z pracy(a sama odeszlam)...ostatnio dowiedzialam się od koleżanki ,że slyszala wlasnie takie ploty na moj temat od ludzi...:( co byscie zrobili na mym miejscu?ja placze przez to bo przeciez nie pójde do kazdego domu na osiedlu i nie wyprostuje tych plotek.

Gość gość
mi to lotto co ludzie mówią, żyję swoim życiem i nikt za mnie go nie przeżyje, nawet nie chcę wiedzieć co mówią na mój temat, bo mnie to zwyczajnie nie interesuje

Gość gość
gorsze o sobie slyszalam i caly czas slysze. generalnie ludzie plotkuja i klamia zazwyczaj w momencie kiedy ci zazdroszcza. pewnie mialas fajna prace a oni zasywali w biedronce na kasie i teraz pieprza, ze cie zwolnini. a jakbys tam dalej pracowala to by mowili, ze tam pracujesz bo dajesz d**y szefowi. prawda jest taka , ze nie ma sie co przejmowac, ludzie gadaja i gadac beda.

Gość gość
jak mnie ma nie interesowac jak mieszkam w malej mieścinie gdzie wszyscy sie znaja i psuja mi opinie..jak reagowac na takich ludzi????jaki jest najlepszy sposób ,żeby plotkowanie nie sprawialo im juz radosci?jak myslicie?

Gość gość
jest takie powiedzenie "badz szczesliwy, to w*****a ludzi najbardziej", albo "warto stawiac na swoim, w d***e miec opinie innych i patrzec z usmiechem na wszystkie zawistne mordy" Czy ty rozumiesz, że na coś takiego nie ma lekarstwa??

Gość gość
ewentualnie zostaje ci zlokalizowanie osoby, ktora to rozpowiada i obicie jej ryja. Jak ktos ci kiedys jeszcze powie, ze cos slyszal, to doslownie wydus z niego od kogo to wie i jakos odwdziecz sie tej osobie.

Gość gość
PLOTKI POTRAFI zniszczyc zycie

Gość gość
każdy plotkuje i obgaduje innych.taka nasza natura

Gość gość
- jak radzicie sobie z krzywdzącymi plotkami na wasz temat??bolą was????? - nie ... ponieważ nikt nie wmówi mi że mając np. czarne włosy jestem blondynką i na temat innych osób to samo .... tylko debile się na to łapią :)

Gość gość
jeżeli np. (banalny przykład) facet ma czarne oczy to znaczy że ma czarne oczy jeśli ktoś mi chce wmówić że ma niebieskie to albo debil daltonista albo kłamie albo nie umie czytać "mowy ciała"

Gość gość
Jeżeli usłyszysz, że w Tw towarzystwie Cię obrażają śmiej się z tegoalbo dodaj coś do tego sarkastycznie np. X pyta Z czy pali on odpowiada pale, pije i się puszczam. Do mnie mój "kolega" powidział jesteś jeb**ęta, a ja mu na to wiem. Ludzie mówią tak Ci po prostu na złość jak przestanie Cię to irytować to przestaną tak mówić(przynajmniej tak jest w więksxości przypadkach

Gość gość
nie ma na to rady niestety

Gość gość
Żyj tak żeby ludzie mieli o czym gadać .