Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuźwa jak mnie to wkurza jak ktoś nie rozumie że nie cierpię PiSu i nigdy na to

Polecane posty

Gość gość

Nie zagłosuje. Zawiodłem się na tych czubkach w 2006 roku i nigdy więcej nie popełnie już tego błędu tj nie oddam najmniejszego głosu poparcia na tę bandę żałosnych kretynów:O

Gość gość
Cóż. Inteligentny to ty nie jesteś

Gość gaajowy
a czym ten pis cię tak zraził? Ojca ci wyciągneli o 6ej rano?

Gość gość
Całym swym kołtuńskim jestestwem. To zwykła granda

Gość gość
To zagłosuj na PO to resztę rozgrabia i będzie kolejna Grecja!!!!

Gość gość
Polsce za rzadu PO jest daleko do Grecji jak PiS zacznie rozdawać pieniądze to wtedy będzie Grecja.

Gość gość
Są ludzie niezbyt inteligentni I podatni na tresure.Tresura ta to TVN ,TVP PO ,różne wyborczej i wojewódzkie

Gość gość
Pamiętam jak Tusk się chełpił, że razem z Grecją jesteśmy zieloną wyspą na mapie europejskiego kryzysu. Grecja już odstrzelona, nadchodzi czas na Polskę niestety. :( x A co do PiS to za ich rządów nastąpił akurat spadek zadłużenia kraju w stosunku do PKB. To był ewenement w ostatnich 15 latach. :) x Nie dajcie się nabrać tej zakłamanej propagandzie antyPiS. Możecie samemu sprawdzić w danych statystycznych jak było. :) http://cut.by/yoCGX

Gość gość
To był krótki okres prawdziwego rozwoju Polski

Gość gość
poza byciem antyPiS masz jeszcze jakieś poglądy? czy to już wszystko? :D

Gość gość
A wyjdziesz razem z córką Kopacz ?

Gość gość mmm
Czego oczekiwałeś, że się tak zawiodłeś? Bo ja, wręcz przeciwnie. Głosowałem wówczas na PO i PiS mnie przekonał do siebie, właśnie okresem, gdy rządził. Zobaczyłem, że oni naprawdę chcą wsadzać do więzień aferzystów. Nikt inny tego nie próbował. Nie wyszło, ale mam nadzieję, że teraz wyjdzie, może nie od razu.

Gość gość
Nigdy nie zaglosuje na zadna partie, ktorej program to: temu damy, tamtemu damy i wam tez damy.... Taki program to pasuje do k***y i tak takie patrie nalezy odbierac.

Gość gość
Aferzystami to byl PiS. Zawsze robili tylko szum i spektakl. Rozdmuchiwali kazda blacha, nieistotna dla kraju sprawe. Ich rzady to ijedna wielka dezintegracja spoleczna. A rozwój gospodarczy de facto był najlepszy za PO. Jednak PO ma w d***e nastroje Polaków jeśli chodzi o imigrantów.

Gość gość
tak głosuj na bankstera Petru który wszystko wszystkim odbierze i rozdzieli między swoich :D

Gość gość
"A rozwój gospodarczy de facto był najlepszy za PO." wszystkie dostępne dane statystyczne temu przeczą :)

Gość gość
wzrost PKB w ostaniach 15 latach najwyższy był za rządów PiS :) i do tego spadek zadłużenia w stosunku do PKB czyli nie był to wzrost na kredyt tak jak teraz...

Gość gość
A wzrost placy minimalnej? Ilosc wybudowanych autostrad i drog szybkiego ruchu? PiS zrobil tylko jedna dobra rzecz i to juz odchodzac z rzadu, zlikwidowal 3 progi podatkowe wprowadzajac 2 z drugim na poziomie starego 3ciego. I na tym sie koncza jego zalety. Wady mozna wymieniac godzinami. PS. Kolego od wszystkich statystyk, nie krepuj sie, przytocz jakies.

Gość rp4
gość dziś Aferzystami to byl PiS. x Kłamiesz. Ale nawet, to twoje kłamstwo pominę, bo skoro tak kłamiesz, to znaczy, że nie będzie z tobą rozmowy. x Tu nie chodzi ani o PiS, ani o Kaczyńskiego. Tu chodzi o Polskę. III RP to postPRL. Przedłużenie PRLu w sensie istoty tego, co stanowi o państwie. O państwie stanowią jego elity. Elity (de facto antyelity) III RP, to dawne elity PRL w układzie z częścią elit postSolidarnościowych. I to jest cała tajemnica TRANSFORMACJI. Ci, którzy od samego początku, temu się sprzeciwiali, temu UKŁADOWI, byli ośmieszani, wyrzucani poza nawias ludzi normalnych, także zabijani (kto nie wierzy, niech poczyta, na przykład o FOZZie). I taki KŁAMCA, który myśli, że ludzie nie mają pamięci, twierdzi, że PiS (to się działo nim PiS powstał, nim PC się rozpadło) jest odpowiedzialny za UWŁASZCZENIE NOMENKLATURY (wiesz co to było prowokatorze???), za FOZZ, za "prywatyzacje" a la TP SA. To są podwaliny III RP. Więc ZAMKNIJ SWOJE JADOWITE USTECZKA, bo KŁAMIESZA jak TVN. PiS, ludzie którzy go zbudowali, ze wszsytkimi swoimi wadami, jest przynajmniej patriotyczny i wrogi układowi III RP. I nie odpowiada za żadne afery. Poza dorszową :classic_cool:

Gość gość
ja cię rozumiem, autorze

Gość gość
"A wzrost placy minimalnej?" Płaca minimalna ma niewielkie znaczenie, bo w segmencie prac nisko-opłacanych królują śmieciówki na których można płacić i 2zł za godzinę... " Ilosc wybudowanych autostrad i drog szybkiego ruchu?" Przy pomocy dotacji z UE zapomniałeś dodać. Napisz jeszcze ile te drogi kosztowały, jaka jest ich jakość i ile nakradli przy ich budowie doprowadzając do ruiny setki podwykonawców... A najlepsze jest to że i tak za przejazd po tych drogach musimy bulić, więc większość ludzi kompletnie nic z tego nie ma. Te autostrady zbudowane zostały do obsługi handlu między Rosją a UE. Zrozumcie to wreszcie.

Gość gość
PIS za rzadów łgał jak najety - chocby to,ze nie będa nigdy jednoczesnie prezydentem i premierem Kaczory, albo ze nigdy nie wpuszcza o koalicji Leppera. Onie wywalczyli demokrację?Czy Kaczory byly internowane? Doktorat z prawa ze wszystkimi zaletami systemu PRKowskeigo - to jest przeciez do przeczytania. Rydzyk mowi o szwagierce czarownica, a Jaro zamiast stanac w obronie do d**y mu wlazi - ech , nie chce mi sie pisac

Gość gość
Ja po tych drogach ekspresowych jezdze na codzien, a z rosja ani z EU nei handluje. Nic tez za nie nie place. Zaplacilem za autostrade jak jechalem nad morze na wakacje, ale za 30zl jechale 5,5h, pare lat wczesniejz abieralo mi to 8h wiec zaplacilem, ze tak powiem z mila checia, bo w 2,5h zarobie wiecej niz to 30zl wiec sie oplacalo, o bezpieczenstwie nie wspominajac. A jak ta minimalna pensja taka niewazna, to dlaczego tak teraz wszystkie partie szczekaja, z PiS na czele, ze beda podnosic? Jeszcze jedna statystyka jest ciekawa, wzrost ceny metra kwadratowego mieszkania w czasie gdy rzadzil pis przez 2 lata, a 8 lat gdy rzadzilo PO.

Wy tak tu mądrze o wzrostach aferach i inteligencji, to i ja się dołożę. Są dwa podstawowe powody, dla których nigdy na PiS nie zagłosuję: 1. poseł Macierewicz 2.posłanka Pawłowicz I żeby nie było na PO również nie będę głosował bo i ta mam kilku faworytów z posłem Niesiołowskim na czele