Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poradnik jak zlapac bogatego faceta na dziecko

Polecane posty

Gość gość
mysle ze jestem w stanie wyczuc czy facet ma instynkt opiekunczy. mam swoje oszczednosci ktore wystarczylyby na roczne przezycie , dla takiej rodziny, w przeciagu roku myśle ze prace by znalazl. co do wypadku / choroby sytuacja faktycznie bylaby ciezka ale optymistycznie uwazam że takie prawdopowodbienstwo wzrasta wraz z wiekiem a wtedy dzieci byllyby juz dorosle ,

Gość gość
Nie czułabyś się źle wiedząc że facet tyra całymi dniami na Twoje zachcianki? A tak wogóle to że masz parcie na dziecko nie powinno sprawiać że pójdziesz do łóżka z pierwszym facetem odpowiadającym Twoim kryteriom. Trochę rozsądku kobieto, jesteś młoda jeszcze sporo dzieci możesz mieć

Gość gość
nie bo w domu czekalby na niego obiad , szczelsiwe dzieci i idobry seks. sa takie zawody jak kucharz, opiekunka do dzieci/przedszkolanka i prostytuka, czy uważasze ze te osoby w tej pracy leniuc***a ?

Gość gość
ryzyko śmierci lub kalectwa np. w wyniku wypadku samochodowego czy porażenia piorunem wzrasta z wiekiem? hmmm

Gość gość
Mogłabys też iść chociaż na pół etatu do pracy i ogranąć wszystko to co mówiłaś. On byłby szczęśliwy to jeszcze odciążyłabyś go trochę dokładając również sama jakieś pieniądze na rodzinę

Gość gość
ale na pewno nie przy dzieciach w wieku do lat 5

Gość gość
A potem łaskawie pójdziesz czy dalej będziesz opiekować się domem ?

Gość gość
wiesz rownie dobrze ja moge miec ten wypadek mnie moze walnac ten piorun i wtedy ni e bede juz w ogole o tym wszystkim myslec

Gość gość
wtedy nie ale Ty już teraz będąc młodą kobietą która mogłaby bez problemu pracować, rozwijać się, albo chociaż w minimalnej części dokładać się do budżetu wolisz złapać faceta na dziecko. Jak już wspomniałam łapanie faceta na dziecko jest żałosne.

Gość gość
ale wlasciwie po co pytasz?

Gość gość
Może jakby walnął Cię piorun to zrozumiałabyś co jest nie tak w Twoim toku myślenia

Gość gość
kazdy chyba chce zyc jak uwaza za sluszne. może Ty wolisz pracowac i byc w jakis tam saposob zabezpieczona a ja wole inna opcje

Gość gość
Ale ty podejmujesz ryzyko nie tylko za siebie ale również za swoje przyszłe dziecko.

Gość gość
Ale wlasciwie o co wam chodzi egoistki? Autorka jest doroslym WOLNYM czlowiekiem i niech sobie robi co chce jej c****o i zycie i niech sobie nimi zarzadza wedlug siebie! A wy pilnujcie swoich doop...

Gość gość
dobrze ale nie o tym jest temat