Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice mnie tuczą, nie chcę być świnka

Polecane posty

Gość gość

czuje się źle w swoim ciele, mimo że mało waże mam cellulit i oponke na brzuchu.. zaczęłam mniej jeść, znacznie mniej, ćwiczyć codziennie i schudłam do 45 kg, rodzice dzisiaj na mnie nakrzyczeli, że jestem anoreltyczką i że będą mnie tuczyc od teraz.. ale js naprawdę nie chce przytyć, nie chce mieć tego tłuszczu, tylko ładne mięśnie, które zresztą ważą więcej.. jak z nimi pogadać? żeby pozwolili mi ułożyć sobie dietę na mięśnie, nie tuczac mnie tlustymi potrawami jak do tej pory? błagam, jak przytyje choć trochę się zalamie, i tak już mam depresję..

Gość gość
Wrzuć zdjęcie swojej d**y, ocenimy czy masz cellulit i anoreksję

Gość gość
45kg to anoreksja no chyba że masz 150 wzrostu

Gość gość
Ha ha ha miałam podobnie, w kuchni stał stół składany i pamietam wsadzałam jedzenie miedzy deski stołu tak żeby nikt nie widział trzeba było sobie jakoś radzić.

Gość gość
Dziewczyny przestańcie się głodzić ja chcę dotykać sporych piersi i wpijać się w miękkie tyłeczki a nie kości :c

Gość gość
niska jestem, ale naprawdę mam w klasie przynajmniej kilka dziewczyn chudszych ode mnie.. wreszcie mi pępek widać i się jako tako czuje, a mała waga wynika chyba z tego t, że mam "mięciutkie" ciało, chciałabym tskie twarde, a ta opona na brzuchu to koszmar.. przez rodziców wpadlam w depresję, jsk można tak dzieci traktować??

Gość gość
obwisle tylki i opona wokół brzucha Cię kręci? nie sądzę..

Gość gość
mam ochotę się zabić.. będę wymiotować, tylko boje się, już parę razy próbowałam i nie potrafię.. straszne mi się to wydaje. no ale lepsze to niż bycie grubsza nawet o te 10 deko

Gość gość
jezu oni maja racje.. mam pierwsze objawy anoreksji. miałam schudnąć do 45 a teraz ciągle mi mało i nie widzę żadnych zmian. liczę kalorie a jsk mi coś tlustego pod nos podsadzaja zaczynam później strasznie ćwiczyć (ćwiczę codziennie godzinę), mam strasznie suchą skórę, rzadkie włosy i nie miesiaczkuje..ale odzywialam się w miarę normalnie (rano 4 łyżki płatków zbożowych z mlekiem i olej lniany lub jajecznica z chlebem w szkole kanapka z kromki chleba lub jabłko później obiad i jak najmniej się starałam ale byłam zmuszana.. po godzinnym, często dłuższym treningu jadłam jabłko a później wyczytałam ze nie można wieczorem to zamieniłam na kanapke, jogurt, bulke etc

Gość gość
powiedzieli, żebym zapomniała o jakichkolwiek wyjściach, ubraniach, że mnie utłuczą.. przecież ja sobie z tym nie poradzę.. zabije się

Gość gość
i tak mi nie pozwolą na zdrowe odżywianie.. rano jsk nie wstana nie będę jadla kompletnie nic, tak do 15 a z obiadem zrobię tak :napcham się, później pójdę do łazienki i to wszystko wypluje i splucze, zawsze trochę kalorii mniej

Gość gość
ważę 45 i mam oponke

Gość gość
zamiast cie tuczyć niech idą z tobą do terapeuty, to nic nie da. sama mówisz, że zaczniesz stosować inne metody żeby tylko przytyć. albo niech idą z Tobą do dietetyka, który Ci ułoży dietę i trening tak, żebyś stopniowo, w zdrowy sposób wyzbywała się kompleksów.

Gość gość
Popełniasz błąd upatrując utratę wagi jako lekarstwo na wszystko: to, że Twoje ciało nie jest tak jędrne jak byś chciała np. na brzuchu to nie musi mieć wcale związku z nadwagą. To, że schudniesz jeszcze np. 5 kg może wcale tego problemu nie rozwiązać. To samo dotyczy też np. opony na brzuchu. Przyjrzyj się sobie krytycznie i obiektywnie, jeśli nie potrafisz poproś o pomoc np. trenera z siłowni i ustal, co chcesz zmienić: np. wyćwiczyć mięśnie brzucha, ujędrnić uda itp. Część z tych rzeczy osiągniesz przez trening, może w czymś pomoga Ci kosmetyki, może inne rzeczy, ale na pewno nie zbudujesz mięśni bez odpowiedniego zapasu kalorii.

Gość gość
jakiego trenera? mogę ćwiczyć jedynie w domu i tych mięśni mi nie będzie widać pod tym tluszczem..

Gość gość
obudzilam się z płaczem, boje się zejsc na dol na sniadanie..