Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Dziś miałam happy day

Polecane posty

Gość gość
Ta a potem się okazało ,że to cyrk do tworek przyjechał. Miałaś wypierdalać z forum , tak wczoraj pisałaś płasko cyca

Gość gość
Co sprawia, że jesteście tacy okrutni dla autorki tematu?

Gość gość
gość dziś Brak kaszanki w sklepach:D

Gość gość
Kaszanka jest wszędzie dostępna:D, gorzej z jakością.

Gość gość
Autorka sama sobie wypracowała taką rekacje, poczytaj jej tematy, co wypisuje o swoich dzieciach i jak świeci gołą doopą i cycami wnecie.

Gość gość
Tak brakuje nam him twoich wyzwisk z kaszanką : d

Gość gość
his infernal majesty dziś zazdroszczą lapka.gif x Nie sądzę, zresztą zaczynam rozumieć. Sama ich prowokujesz.

Gość gość
Lol him kurwa twoja cipą jest mądrzejsza od głowy,,,,,,,, buhahahahahahahahaha, tak zazdrościmy ci biedy, nieślubnych dzieci, zaburzeń psychicznych, tego ,że cię matka nienawidzi, wielkiej dupy, zerowych cycków i braku mózgu. A najbardziej tego ,że prawik pokazał fotę na której się spuśił pod twoją kobylą twarz. Jesteś sławna, najwiekszy zjeb kafe spuścił się na ciebie

Gość białoruskie bydle
Nie sądzę, zresztą zaczynam rozumieć. Sama ich prowokujesz. x to jest Noxelia v 2.0 ;-) tylko jeszcze nie świeciła tu cycami (?), nie występowała na SU oraz oszukańczo nie żebrała o kasę. a poza tym wykapana Noxelia tylko w ładniejszym opakowaniu :P

Gość gość
Nie chodzi o to jak wyglądasz, tylko co sobą prezentujesz. A na pierwszy rzut można by stwierdzić, że jesteś ekshibicjonistką z masochistycznym upodobaniem.

Gość gość
Swieciła cycami powysyłała. I ta idiotka od kaszanki to też ona wczoraj się jebnęła, teraz poszła zaklinać rzeczywistość na lepszą.

Gość gość
Raczej brak biustu,badzmy szczerzy

Gość gość
Każdy widział twoje mizerne cyce i wielką dupę więc ty się nie znasz, a na leki nie masz sama pisałaś. I podaj jedną dobrą markę swoich ubrań, tu nie siedzą ułomy jak ty co w pepco kupują. Ty nie masz nic markowego, te body z kordką z txm jest tego dowodem. I zakupy w pepco , twój haul za70 zł, dziecino dodaj jedno zero to zobaczysz jak się robi zakupy. A teraz zrób nowe selfie z mikro cycami i wielką doopą, żeby prawik miał się na co spuscic flap flap

Gość Boże ulituj się i weź ją stąd
dziewczyno Ty nie masz normalnego zycia? nie pracujesz? z czego zyjesz? te smieszne alimenty czy zasilki z mopsu to troche upokarzająca wegetacja :( buzia niewyparzona, wyzwiska, dzieci niezadbane, bo mama albo w necie albo z kolejnym gachem. Bóg widzi i zagrzmi :D oby jak najprędzej!

Gość gość
Ewelinka pomódl się dziś za mnie, ty masz jakoś duże 'wtyki' u Boga, mnie niestety nie słucha i nic a nic nie chce mi pomóc. Jestem w czarnej d'u'p'i'e od ponad 3 lat na bezrobociu, mam nerwice i fobie społeczną, chyba niedługo czeka mnie samobójstwo. Gdybym tylko mógł się wyrwać od toksycznych rodziców to stanąłbym na nogi, ale ja sam nie dam rady, chyba tylko samobój mi pozostaje. Modle się od pół roku, codziennie różaniec, ale w moim życiu nie zmienia się nic, prosiłem chociaż by mój strach był mniejszy, żeby Bóg dodał mi sił i śmiałości do działania, ale jest tylko coraz gorzej, moje życie jest totalnie bezsensowne, chciałbym już tylko umrzeć i mimo że miałem się już wieszać 2 lata temu gdy miałem linę na szyi i później też kilka razy miałem taką sytuacje że myślałem ze to już koniec, to jednak mimo wszystko dalej żyje, a w zasadzie wegetuje bo życiem nazwać nie można. Nawet dziewczyny nigdy nie miałem, zdechne jako 23 letni prawik. cdn...

Gość gość
ciąg dalszy Dlaczego mi Bóg nie chce chociaż troszkę pomóc? Tylko na starcie, żebym stanął na nogi i mógł się wyporwadzić, wiem że potem sobie poradzę, ale nie mam sił żeby cokolwiek zrobić, ogarnia mnie strach i panika. Nie chcę ryby, proszę o wędkę, a rybe złowię sam Dziękuje Ci Ewelinka, Ciebie Bóg słucha, mnie nie chce...

Gość gość
nie jest ważne to w co sie człowiek ubiera tylko to co ma w głowie. gorzej jeśli w każdej dziedzinie znaczy mniej od zera :(

prawik... właśnie chcesz wędkę a może zacznij prosić o sieć ?? albo zacznij od drogi nad staw... ja kiedy prosiłam o wiele też nie byłam wysłuchiwana... teraz faktycznie jak szczerze o coś proszę to to dostaje... prosiłam o uwolnienie z kafe ale w głębi myślałam że nie chcę odchodzić więc to nie było szczere, nie jestem gotowa na odejście, ale będę, pracuje nad tym, wszystko można osiągnąć za sprawą Boga, dasz radę, wstawię się za Tb, dzisiejszy różaniec zresztą ofiarowałam za hejterów kafeteri. Bedzie dobrze prawik, podaj imię to wspomnę nie raz o tb w modlitwie.