Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majster12

Młody szuka dojrzałej

Polecane posty

Witam, tak jak w temacie, mam 19 lat, wysoki przystojny blondyn o niebieskich oczach, będę 21.10 tj. środa w Warszawie. Poszukuję dojrzałej kobiety (30-45 lat) która przygarnie mnie na noc, z którą przeżyłbym przygodę. Jestem otwarty na propozycje, pociągają mnie dojrzałe kobiety, chętny na propozycje. Pozdrawiam kobietki :)

Gość Leokadia lat 73
Nie mieszczę sie co prawda w przedziale wieku ale chętnie cię przygarnę i zapewnię wrażenie jakie może dać tylko dojrzała kobieta 😘

Gość gość
Zawsze te przedziały...a ja przed trzydziestką:o

Gość gość
Co ty widzisz w starych lochach?:D

Starsze, ciągle grzeszące urodą ( stwierdzenie pozytywne), z większym doświadczeniem. Po prostu pociągają mnie starsze ode mnie, ja jako młody mam wigor, a kobietom dojrzałym skacze ku górze libido z tego co mi wiadomo, stąd myślę że byłoby to idealne połączenie :D Tak jak wspomniałem, pociągają mnie starsze, mogą być młodsze niż 30, pisać priv Drogie Panie :)

Gość gość
No i co im z takiego mlodziaka? Dwie minuty pomachasz i po sprawie :O

Podczas stosunku jestem długodystansowcem, nie problem uprawiać miłość więcej niż godzinę :) Mam otóż tego dnia spotkanie, już nie pierwsze i zawsze wracałem tego dnia. Tym razem pomyślałem że można by to jakoś urozmaicić, zrobić coś za coś if u know what I mean ;)

Nie wiem na czym polega poznawanie nowych znajomości według Ciebie, ale ja polegam na dawaniu z siebie.

Gość bella   86
Młody powiadasz, że jesteś taki dobry hm:D

a tak z innej beczki czy jakas pani ma ochote na spotkanie z okolic Kielc?

Gość bella  86
Młody ja lubię profesjonalizm we wszystkich dziedzinach życia, a więc fuszerek nie znoszę. Może weź jeszcze kilka lekcji dokszkałcających, zanim coś zaproponujesz:D

Gość gość
jednym slowem szukasz darmowej d****i?

Gość gość
Chyyba najszybciej znajdziesz coś na http://ekstaza.pl - to jest wlasnie portal dla osob szukajacych... wrazen :) przetestowane :P

Gość gość
podczepiam się do tematu ja młody 20 lat szukam takiej od 25 w górę , jest jakaś chętna ?? okolice wawy?

Gość bella    86
Pisałeś, że jesteś dobry w te klocki, a teraz chcesz nauczycielki, chociaż mogłabym Cię wiele nauczyć. Szkoda bo nie jestem zainteresowana, a zaczęłam pisać tak z ciekawości.

Gość gośćdlaBelli
Oj bella bella....

Gość kuba dla Pani
witam wszystkie panie i pary młody 24 letni facet zadbany , przystojny 178 wzrostu szuka starszej kobiety od Ciebie będzie zależało co i jak , ja jestem otwarty na każdą propozycje , oprócz sexsu oferuje wspolne spacery wyjscia do kina na impreze , mogę Ci towarzyszyć w różnych spotkaniach biznesowych , wspolne kolacje . Jestem po szkole gastronomicznej i uwielbiam gotować ......brakuje Ci towarzystwa chcesz zmienić i uwolnić się od codziennych spraw ??? zapraszam Cię na prezentacje mojej osoby po prostu zadzwon 571424989 . przed spodkanie oczywiście pokaże i pogadam na sky kuba123144 zapraszam .......

Gość gość
Zadna Pani nie chce mlodegoo?

Gość gość
A ty myślisz że pierwszy wpadłeś na to, żeby tu robić takie poszukiwania? na tym forum na jedną kobietę 35+ przypada ok. 30 takich jak ty napalonych kogucików. Jeśli któraś ma się złapać, to trzeba się wysilić zdecydowanie bardziej niż tylko pisząc "jestem młody i chcę się *******ać" :D

Gość gość
Z tego co zauwazylem jest malo takich kobiet co chca mlodego

Gość gość
O tym właśnie pisałem. Tym bardziej, trzeba się wysilić żeby poroochać, a nie tylko zamieszczać anons i dziwić się, że nie ma chętnych :D

Gość gość
Pisząc w tak chamski sposób myślisz ,że spotkasz jakąś zainteresowana starsza od siebie kobietę? Wątpie