Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet 35 letni powinien chodzic w koszulkach z nadrukiem?

Polecane posty

Gość gość

czy raczej w koszulach, swetrach, a jak zalozy t-shirt z ktorkim rekawem, to powinien byc raczej dobrej marki, i bez nadruku, najlepiej czarny?

Gość gość
wiekszosc Polaków zle wyglada w czarnym kolorze, nie ten typ urody, gryzie sie

Gość gość
Niech chodzi w czym chce

Gość gość
no ale chyba calkiem inaczej wyglada 35 latek w koszuli i marynarce hugo boss czy armani a inaczej w krotkich szortach i koszulce z nadrukiem z taniej sieciowki

Gość gość
To zalezy od sytuacji. Moim zdaniem garnitur jest na miejscu tylko w niektorych sytuacjach

Gość gość
a jak ktos na codzien pracuje w garniturze? to w czasie wolnym ma chodzic w t-shircie z jakims nadrukiem jak jakis 18 latek?

Gość gość
no ja znam faceta,ma 41 lat a chod******oszulkach z nadrukiem z kreskowek...facet ma ewidentne braki z dziecinnstwa i tyle!! ja na swoim kierunku mialam troche psychologii,kobiety ostrzegam,jesli facet po 35 roku zycia nosi takie koszulki to nie robcie sobie z nim dziecka,bo bedziecie mialy dwoje dzieci,jedno malenkie,drugie 30+

Gość gość
A jesli to sa nadruki z zespolami, czy jakies "zabawne" (jego zdaniem) nadruki? Nie z kreskowek. Ja uwazam, ze taki styl nei jest zbyt atrakcyjny ;/

Gość gość
na wszytko jest czas...na dzika mlodosc i zielone wlosy,na okulary i laske...troche sie nie dziwie ludziom,stojacym´´po srodku´´ze nie wiedza co wypada a co jeszcze nie.no coz,wiek sredni:)

Gość gość
odpuscilabym sobie nadruki z zespolami po 30,jest naprawde tyle fajnych rzeczy do ubrania,nie koniecznie trzeba sie przy tym postarzac.

Gość gość
w gruncie rzeczy ciekawa dyskusja

Gość gość
t-shirt w jednolitym kolorze np sniezno bialym dobrej jakosci i do tego niebieskie jeansy i wyglada ok t-shirt z jakims nadrukiem, i ten sam mezczyzna wyglada jak wyrosniety nastolatek

Gość gość
wy i te wasze powinien/nie powinien chcesz, noś się w wieku 35 lat jak stetryczały dziadek mój facet nosi takie t-shirty i wyglada bardzo fajnie mój brat tak samo nikt nie mówi, że wyglądają jak wyrosnięte nastolatki :D🖐️

Gość gość
Każdy powinien chodzić ubrany tak jak mu się podoba.

Gość gość
jak to sie mowi-pokaz mi zawartosc swojej szafy a powiem ci kim jestes...

Gość gość
Młody czy stary, to polaka poznasz za granicą, że wszędzie chodzi w t-shircie.

Gość gość
inne nacje nie chodza w t-shirtach?

Gość gość
odwalcie się od ludzi - cały czas tylko co wypada a co nie wypada co wiejeskie i tak w kółko macieju.. Ile można??? Każdy będzie chodził jak będzie chciał - troche ekscentryzmu nie zaszkodzi nikomu! Siedzicie tutaj jak te kury na grzędzie i stare baby we wsi tylko już nie jedna u drugiej tylko w necie i nadajecie jak ruskie radio! Opanujcie się - bo z takimi babami co komuś w talerz wiecznie patrzą żyć się nie na na dłuższą metę!

Gość gość
no w sumie racj, niech kazdy sie ubiera jak chce ale zadbana kobieta ma prawo nie lubic jak facet chodzi w t-shircie z nadrukiem

Gość gość
Jakie ma znaczenie w czym chodzi, wazne zeby byl fajny i nadawal na samych falach.

Gość Sylwia

Ja mam świra na punkcie koszulek własnego projektu. Moj mąż ma 44 lata i nosi takie, chyba nie ma wyjścia 😄  bo jak zamawiam dla siebie to i dla niego często, ale mogę polecić drukarnię A3extra, gdzie zlecam takie nadruki

Gość xxx

byle nie OTUA 😛