Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arab ze Skype

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra w lutym poznała na czacie pewnego pakistańczyka, zaczęli często pisać ze sobą na skype i piszą do tej pory codziennie. On jest muzułmaninem ponoć wykladowcą na uniwersytecie w zakresie informatyki. Siostra się w nim zakochała i całkowicie straciła rozum. Pozowała nago na skype na jego życzenie. Nawet była mu skłonna wysłać pieniądze bo on jest biedny bo jeszcze się uczy. On traktuje ją nie za dobrze, często ją wyzywa, krytykuje, poniża ale ona uważa że to taka próba jej charakteru...że ją sprawdza czy nadaje się na jego żonę. On traktuje ją raczej jak zabawkę bo przecież muzułmanin nie związałby się z kobietą która nie jest dziewicą. Siostra według niego jest źle wykształcona, za gruba (jak dla mnie jest szczupła) ma nisko wartościową rodzinę. Ona chce się mu za wszelką cenę przypodobać, jest nawet w stanie zmienić religię. Boję się, że wykorzysta jej naiwność i zacznie wyciągać od niej pieniądze albo zacznie ją szantażować jej nagimi zdjęciami (pewnie robił printscreeny albo nagrywał wszystko żeby mieć ją w razie potrzeby w garści) Prosze ją aby zerwała kontakt ale nie słucha choć wie że być może to błąd jej życia. Co robić? Jak ją przekonać aby zakończyłą tą znajomość?

Gość gość
zaangażuj całą rodzinę w pomoc. jak od ciebie usłyszy, może jej to nie zaciekawi, ajk powie matka, ojciec, jedna i druga przyjaciółka, i WSZYSTKIE powiedzą to samo- moooże, moooże cos do niej dotrze,: jak sie kogoś lubie, to nie " próbuje sie siły jej charakteru'', wyzywając i ubliżając- w ogóle jakim cudem ona pozwala sobie na to by obcy, nieznany jej osobiście typ jej ubliżał?? tak mało ma poczucia własnej wartości?? to co to za dom, w którym sie wychowała? Co to za dom, w który m nie uczy sie dzieci,że NIE WOLNO rozbierac sie przed kamera czy wysyłac nagich zdjec- bo to co trafi do sieci, zostanie tam NA ZAWSZE???

Gość gość
poiza tym, co to za wykłdowca na uczelni, który ' jeszcze sie uczy'' i jest na tyle biedny, by NACIĄGAĆobce dziewczyny na kasę???Historia tego pakistańczyka sie kupy nie trzyma. Twoja siostra naprawde jest tak naiwna? ile ona ma lat? 13???

Gość gość
ona ma 24 lata i niestety moi rodzice mają to gdzieś, jest już dawno dorosła, moja siostra jest tłumaczy i ja oraz jej były chłopak a obecnie przyjaciel, ona nikogo nie słucha i wie ze źle robi ale robi to dalej

Gość gość
Pakistańczyk to nie Arab.

Gość gość
może i nie arab ale dla mnie wszystko jedno bo to kultura podobna i religia ta sama.

Gość gość
Jeśli ta historia jest prawdziwa, co mi się w głowie nie mieści, raczej myślę, że to prowokacja, to znaczyłoby, że twoja siostra, jest piertolnięta, albo by powiedzieć to ładniej, zaburzona emocjonalnie. Nie chodzi mi tylko o to, że to zupełnie obcy kultura, ale że ona go na oczy nie widziała. Ona ma coś nie tak, pod czaszką i nie wiem co ci doradzić, jeśli to nie jest prowo :O

Gość gość
Pewnie arab chce do jakiegoś kraju uciec i zainteresował się twoją siostrą.

Gość gość
To nie jest prowokacja, macie racje moja siostra zachowuje się jak pierdzielnięta ale to moja siostra i się o nią martwię, Proszę podajcie jakieś wiarygodne argumenty to może przeczyta to na forum i przejrzy na oczy. Ona często tu wchodzi dlatego tu piszę

Gość gość
heh ciapaty plis dont brejk maj hart