Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tarot zawsze powie prawde?

Polecane posty

Gość gość

Tak slyszalam i jestem zalamana.Wrozka powiedziala mi,ze nie wyjde za maz.Na pewno nie w ciagu dwoch lat.To tylko na dwa lata tarot pokazuje pszyszlosc?I powiedziala,ze moj partner nie mowi mi wszystkiego.Ale nie powiedziala o co chodzi.

Gość gość
tarot raczej mówi prawdę, choć częściowo zależy to od twojego nastawienia i nastawienia tarocistki. innymi słowy od otwartości i obiektywizmu. a to, co mówi tarocistka, wid******artach. nie to że przez 2 lata ale widocznie w jej interpretacji takie karty odnosiły się do takiego czasu.

Gość gość
Odetnij się od działania tych "wróżb" idąc do szczerej Spowiiedzi św. bez picowania. To jest grrzech przeciw I Prrzykazaniu: " Nie będziesz miał cudzych bogów przede mną " Mówię to z własnego doświadczenia bo i chodziłam do wróżki i totalnie rozwaliło mi to moje życie osobiste :( Za wróżbami stoją demony a karty tarota to są mocne starożytne praktyki.

Gość gość
Witaj :) Na wstępie chcę Cię uspokoić - tarot pokazuje jedynie możliwość, a nie absolutny przyszły bieg wydarzeń. Nie martw się! Nie słuchaj ludzi, którzy manipulacją krzywdzą ludzi. Kieruj się własną intuicją, a nie czyjąś sugestią. Polecam mój blog www.oszukajprzeznaczenie.pl tutaj przeczytasz jak i dlaczego działa tarot! jeśli będziesz miała pytania to pisz śmiało :)

Gość gość
Słuchaj mądrych ludzi i trzymaj się z dala od wróżb!!! Poszukaj sobie świadectw ludzi (you tube) którym wróżby totalnie rozwaliły życie! Wróżby to zło!

Gość Maria71
Od czasu do czasu korzystam z porad wróżki Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem naprawdę zadowolona. Jako jedyna dobrze rozumie moje problemy i trafnie przepowiada przyszłość.

Gość gość
Tak, Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka. Jedna z niewielu prawdziwych wróżek do których możesz zadzwonić. Jak dla mnie najlepsza.