Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem po prostu jak mozna spać z dziećmi, kto za dnia z nimi siedzi jak

Polecane posty

Gość gość

wy idziecie na seks w krzaki? najpierw jeste ście w pracy, potem jecie obiad i spędzacie czas z dziecmi, więc seksu jeszcze nie ma. Ludzie czekają na to aż dzieci pójda spać, ale wy wtedy idziecie z nimi. Rozumiem, że jak przez 5 lat j/e/b/i/e/c/i/e sie na stojaka w tej samej pozycji w kiblu (niewyspani, łatwo się poślizgnąć), to dzieci w tym czasie sa same, tak? i oto jak się to dzieje, ze dzieciak tajemniczo z okna wypada.

Gość gość
jak można....to jest wywrócenie wartoscie do góry nogami jest łżóko małżenskkie, w którym powstają dzieci i buduje się i utrzymuje więź i bliskośc fundamentu rodziny- malzenstwa. a wy to dzielicie tworząc uklad ona i dzieci plus tamten zamiast ona i on plus dzieci dla mnie to forma patologii

Gość gość
Heloiza zrob sobie dziecko ,a potem pouczaj innych

Gość gość
mam inna propozycję- poczytaj sobie trochę, najpierw rozłóż książki, potem nogi wróc wtedy się wymądrzać, bo moze tylko ty jestes tak nieudolna, ze musisz spac z dzieckiem, bo masz miękkiego męża lub takiego nędznego bachora, ze cie tak wykancza, ze nawet nie mzoesz go na noc zostawic

Gość gość
:D ty naprawde masz cos z glowa,gdzie napisalam ze mam meza albo dziecko?

Gość gość
no skoro się oburzasz to znaczy, że jestes matka, anjpewniej śpiącą z dzieckiem. nie widzisz tego zgrzytu logicznego? baba i chłop maja dojrzale owłosione narządy,a ż sie prosi by spali razem nago, bo natura ich w sposób komplementarny przystosowała. to mać śpi z dzieciorem zamiast z facetem.

Gość gość
Bez znaczenia czy jestem czy nie matka,Ty nie masz zadnych podstaw do mowienia mi jak mam lub nie żyć, ani nikomu innemu. Nie jestes żadnym autorytetem, zajmij sie swoja wlasna doopa ,a to jak wyglada zycie innych ,to ich sprawa i nic ci do tego.

Gość gość
mam do tego podtsawy, bo natura i psychologia zwracają uwagę, ze jednak zdrowiej jak malzenstwo spi razem, takie zwiazki maja silniejsza więź

Gość gość
jak partner chrapie to lepiej nie spac razem

Gość gość
no przecież tłumaczę, że mamuśki spiace z dzieckiem po prostu uciekają z łoża z jakichś względów;-)

Gość gość
Normalnie. Śpię z dzieckiem w sypialni, mąż w salonie. Jak chcemy się bzykac to odżywki do salonu albo do pokoju syna. Proste

Gość gość
a ja nie rozumiem jak można być tak wyrachowanym by nie przytulić dziecka do snu gdy ono o to prosi!!!! jak można myśleć o seksie gdy dziecko nie może zasnąć i płacze samo w pokoju!!!

Gość gość
Autorka nie ma ani faceta,ani dziecka i pochodzi z dysfunkcyjnej rodziny mimo to uwaza ze ma podstawy by innym mowic jak ma wygladac zwiazek.

Gość gość
głupia. to jest wtedy coś innego. ja mówię o spaniu na co dzien. a wy jak zwykle dramatyzujecie;-/ mozesz utulic,a potem wrocic do męża jakd ziecko zaśnie a co do salonu- razem wybieraliście łóżko, a teraz on tam nawet nie ,spi...a może to ty w salonie śpij, co???;-//

Gość gość
Nie jestem głupia i powiem więcej:- w dzień nie śpię i w dzień mąż pracuje,bo wiesz normalni ludzie pracują w dni robocze a nie uprawiają seksu podczas dziennej drzemki dziecka.

Gość gość
czyli tego nie robicie wcale. w dzien pracujecie, w nocy jestescie z dziecmi jesliw dzien uprawiacie seks, to dziecko jest wtedy bez opieki