Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość M

A może...

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie kobieta uprawiająca seks z żonatym to szmata. Zatrudnij się w barze szybkiej obsługi. Jak lubisz reszti i ochlapy.

Gość gość
gość M, a dlaczego na innym temacie pisałeś jako facet,a tutaj jako kobieta ? Coś kręcisz. :D

Gość gość
ja też myślałam, że gość M to facio hihi

Gość gość
Imperium zamknij te wąskie usteczka i słuchaj. Jako Wachlarz byłaś subtelną i z klasa. Jako imperium jesteś kurfą . Przez ciebie nie pisze Koke, Wilk, Najszybszy i Przyjaciel In Spe bo mieli dosyć wylewania na nich rzygów po twoim opowiadaniu. Wlazisz na każdy temat i szukasz zaczepki.

Gość gość
16.53 Racja , ale babsko się nudzi to będzie siedzieć to mimo wszystko :O

Gość CzwarteImperium
Wybacz, ale serio nie mam wąskich ust. :) Oni nie piszą przez takich jak ty. To świetni faceci, którzy mają zdrowy dystans. Każdy z nich, gdyby miał coś do mnie mógłby to mi w każdej chwili powiedzieć. Rozumiesz? :) Przepraszam autorkę tematu za śmiecenie. Nie szukam zaczepki. I z chęcią poczytałabym i wziełabym udział w jakimś ciekawym, sympatycznym temacie. Tak. Mi też chce się już rzygać na to wszystko. :O O!

Gość gość
Pozwolisz, że założę nicka kiedy uznam, że ma to sens.Szczerze to imponują mi mężczyźni, którzy kojarzą wypowiedzi z autorami z kontestu tylko.:-)

Pozornie nic nie znaczące niuanse potrafią wiele powiedzieć o człowieku a szczególnie jeśli są to wypowiedzi w formie pisanej:)

Gość gość
W tych okolicznościach to cenna cecha przyznasz.Chciałabym kontynuować poznawanie się w taki sposób. Dawanie i branie prosto z wystawionej pod nos tacy jest takie nudne.👄;-)

Gość gość
Wiem jak jest i karma wróci Inessa z wąskimi zaciśniętymi ustami.

Gość gość
17:02 17:18 boisz sie pisać pod jednym nickiem bo nie utrzymasz spójności i w razie gdybyś napisał(a) głupote to wyprzesz sie swoich wypocin. jaki głupi naiwniak da ci sie uwikłać w twoje gierki pajacu jako gość zlewasz sie w jeden smród z trollami. ciebie nie ma,tak trudno zrozumieć?

Gość gość
17.45 pajacu, ciebie tu nie ma.

Gość gość
17.54 ciebie również nie ma niedojepie dopóki sie nie zalogujesz. Dotarło do twojego tępego łba. :D

Gość gość
Wolę być po tej stronie co ty nie będąc jak ty pajacem.Nie myśl za dużo nad tym.

Gość gość
ja nie jestem stroną to raz, a dwa nie logujesz sie, ukrywasz sie pod pomarańczą, coś ukrywasz, nikt normalny nie potraktuje cie poważnie i należy to wykazać:D

Gość gość
A pod innym kolorem to nie jest ukrywanie się?Ktoś,dla kogo niebieski nick to dane personalne?:-D:-D:-D Pajacu.

Gość gość
M. Zapomniałam zapytać, kiedy można cię tutaj spotkać.

Gość gość
19:05 skoro dla ciebie pod innym kolorem to też ukrywanie sie to dlaczego nie logujesz sie ? Pomyśl dlaczego nie piszesz pod jednym nickiem, tylko zlewasz sie z trollami paprotko. :D

Gość gość
Pomyśl dlaczego wp*****lasz się między kogoś, kto próbuje w tym syfie jakiś normalny może kontakt jednak złapać? Pomyśl.Nie dziel się tym z nami.

Gość gość
Kontakt z gościa ? Chyba żartujesz. Loguj sie, bo nikt nie potraktuje cie na serio. :D

Gość gość
20.24 Jesteś traktowana jak intruz bo boisz sie pisać pod stałym nickiem.

Gość gość
Pier/dolić stałe nicki :p Nic nie znaczą, źródło hipokryzji uprawianej z niespotykaną lubością :p

Gość gość
Przez ciebie?Nie zależy mi na tym zupełnie.Poszukaj sobie innego obiektu do relaksu w sobotę bo się żegnam.

Gość gość
20:33 chcesz rozmawiać zaloguj sie, pisz pod jednym nickiem, bo opcja gość daje ci możliwosć lawirowania i zlewasz sie z tłumem. Tak ciężko to zrozumieć debilu ? :D

Gość gość
Rady udzielił debil :classic_cool:

Gość gość
20-32 dlatego piszesz z pomarańczy aby nie przyłapano cie na hipokryzji, a nawet zmianie płci z każdym twoim kolejnym postem. Loguj sie i zobaczymy jak utrzymasz spójność trollu. hahahahahaha

Gość gość
20.43 przecież przed chwilą pisałaś że wychodzisz i nadal piszesz udając kogoś innego. :D